Talkshow

Berki Krisztián elárulta: nem egyszer házasodott

2019.12.19. I 23:00
Berki Krisztián szerint nem az ő dolga megoldani a műanyagszennyezés problémáját, Rácz Zsuzsi leggyorsabban a melltartójától szabadul meg, amikor hazaér, Mák Kata számára pedig áldás az anyósa, attól függetlenül, hogy nézi-e az adást, amiben erről beszélt. És hogy mi hangzott még el a Nyugi! Köztünk marad… csütörtöki adásában? Összegyűjtöttük a legjobb sztorikat!
Szulák Andi első kérdése arra vonatkozott, hogy szokták-e azt érezni vendégei, hogy már túl öregek valamihez. Mák Kata nem érzi öregnek magát, de ha belenéz a tükörbe, észreveszi az idő múlását. Közel a 40-hez Berki szokott rágódni a korán. „Az ijesztett meg, és az ellen próbálok tenni, hogy nálam elindult a B-oldal” – vallotta be Krisztián, aki idén nyáron lett 39 éves.

A következő téma a szexuális felvilágosítás ideális ideje volt. Kata szerint akkor kell ezzel foglalkozni, amikor a gyerek elkezd érdeklődni a szülőnél. Berki meggyőződése, hogy 12 éves kor előtt kell beszélni erről. Andi és Zsuzsi úgy látja, a 12 éves kor már késő, akkor már szinte a gyerek okosítaná ki a szülőt.

„Meddig tudnál műanyagmentesen élni?” – érdeklődött Andi. A lányok azt mondták, hónapokig tudnák tartani magukat a környezettudatossághoz, Berki viszont nem talált számára megfelelő választ az opciók között, és azt is elárulta, miért. „Nem az én felelősségem, és nem az én feladatom az, hogy ezekkel a műanyagokkal mondjuk foglalkozzak” – kezdte a monológját:
Hogy áldás vagy átok-e az anyós, arról Krisztián bőven tud mesélni. Szulák Andi kérésére elárulta, milyen a viszonya Mazsi édesanyjával:
„Áldás szerintem, nyilván meg kell tartani a jó kapcsolatot, ezt ki kell alakítani, nekünk hál' isten kezdettől fogva, azt gondolom, hogy sikerült és ezzel nem volt probléma” – mondta Kata. Zsuzsi szerint az anyóssal való kapcsolat mindkét félen múlik, nála ez most nem tényező. Berki nem hagyta annyiban a dolgot, kifaggatta Zsuzsit,  ez azt jelenti-e, hogy jelenleg szingli:
Az első szexuális élmények is szóba kerültek. Zsuzsiról kiderült, hogy nem emlékszik, melyik napszakban veszítette el a szüzességét, ezt társai nehezen hitték el. Berki ellenben tökéletesen fel tudta idézni, mikor és pontosan milyen körülmények között történt az első:
Krisztián azt is elárulta, szerinte hol rontják el a nők a bimbózó kapcsolatot az első randik alkalmával. Szerinte el kell telnie minimum egy hónapnak az első szexig:
A testiség után a szerelemre terelődött a szó. „Létezik-e igaz szerelem?” – kérdezte a vendégeit Andi. Katának sokat kellett várnia arra, hogy megtalálja a hozzá passzoló férfit, most viszont már teljes harmóniában él. „Nagyon érdekes, hogy amikor az ember így az életében úgy tényleg elenged dolgokat, AKKOR… és akkor jött” – mesélte a műsorvezető. Zsuzsi állítja, hogy volt már igazán szerelmes, Berki szerint viszont rossz gombot nyomott, mert szingli. „Ha igaz szerelem lett volna, akkor ott lenne melletted” – vitatkozott Krisztián, és felhozta a saját példáját. „Én most azt mondom neked, hogy ha most, amit érzek most és amit átélek, és most már két éve tart, és mélyül és még erősebb lesz, az…. Én akkor korábban nem voltam szerelmes!” – jelentette ki. Úgy érzi, kicsit későn jött az igazi szerelem, de legalább megtalálta élete párját. „Én mindig azt mondtam, hogy én egy sikeres pali vagyok, most meg boldog vagyok, tök más a kettő, teljesen más” – elmélkedett Berki.

Ezután gyerekkori önmaguknak üzentek a műsorvezetők. A lányok mindketten arra biztatnák fiatalabb énjüket, hogy álljon ki magáért. Krisztián a „Lesz ez jobb is!” választ jelölte be. „Nekem a gyerekkorom az viszonylag nehéz volt, 9 évesen elváltak a szüleim, és már többször elmondtam, hogy sajnos édesanyám az alkoholproblémákba merült, és onnantól kezdve nekem rossz volt a gyerekkorom” – emlékezett vissza, majd bevallotta, ez azóta is trauma nála.

A személyes körök alatt kiderült, hogy Kata 25 évesen repült először egy műrepülő pilótával. Berki elárulta, hány nőt hányszor vett feleségül. Annyit segítünk, hogy nem egyszer kötött házasságot:
Zsuzsi elmondta, hogy egészen kicsi korában trolivezető szeretett volna lenni. Krisztián megnyugtatta, hogy a BKV manapság állandóan hirdet, így még mindig van esélye álma beteljesítésére.