Talkshow

Jolly: „El kell mondjak itt egy titkot... Akkor ebben a műsorban elárulom”

2019.12.18. I 23:00
Szulák Andi izgalmas kérdéseit ezúttal kimondottan énekeseknek címezte. Nika nem biztos abban, hogy másokat is szórakoztat a vicceivel, Jolly a sikert választaná, ha egyet kívánhatna, Kefir pedig rendkívül rosszul viseli, ha beteg.
Andi első kérdése arra vonatkozott, mennyire hiúak a vendégei: mindhárman az „olykor tudok hiú is lenni” választ jelölték be. „Persze, hagyjatok már! Csak néha vagytok hiúak?! Hát, ahogy így elnézlek benneteket, nem…” – reagált az eredményre a házigazda. Kefir elárulta, hogy hiúbb volt, amikor kevesebb volt a súlya. Most már elérte a 100 kilót, és úgy érzi, itt az ideje, hogy összeszedje magát. Arra viszont mindig odafigyel, hogy ápolt legyen, heti többször is sort kerít egy közel kétórás „babaszervízre”. Az énekes ki is fejtette, mit jelent ez pontosan: 
Ha mérlegre áll, Nika könnyen felhúzza magát a kilók számán, ugyanis sok rajta az izom, ami mint tudjuk, nehezebb a zsírnál. Ettől függetlenül jól érzi magát a bőrében. Jolly bevallotta, hogy elképzelhető, hogy az átlagnál többet áll a tükör előtt. 

Arról viszont Nika, Jolly és Kefir is máshogy gondolkozik, hogy belefér-e a titkolózás egy barátságba. Nika gyakran vigasztalja magát vásárlással, ő maximum ilyesmiről füllentene. Kefirnél csak a meglepetésekhez kapcsolódó átverések férnek bele. Jolly már sokszor nyúlt mellé: kibeszélték és átverték a múltban a barátnak vélt ismerősök. Kefir hozzátette, hogy vele is megesett, hogy csalódott az aktuális barátai 80 százalékában:
„A szomszédodban rendszeresen hangosan szerelmeskednek. Mit teszel?” – hangzott a következő, pikáns kérdés. Mindhárman a konfliktuskerülésben hisznek: ilyen esetben becsuknák az ablakot, hogy ne hallják a hangokat. Mi több, Nika megosztotta, hogy valamelyik szomszédjától ténylegesen lehallatszik az ágynyikorgás 1,5-2 hetente. Az énekesnő azt mondja, az a szerencse, hogy viszonylag hamar véget ér az ütemes kopogás.

Jolly felfedett egy titkot, amiről még sosem beszélt. Igazi hipochondernek tartja magát:
Ennek ellenére még sosem mondott le fellépést betegség miatt, ahogy Kefir sem. A V-Tech énekese anno hasmenéssel is útnak indult, illetve egyszer előfordult, hogy elment a hangja, és így a rajongói énekelték a dalait a színpadon. Nika a bokatöréséről is mesélt, amikor is egy koncert előtt csúszott el magassarkúban, ezután pedig sajnos a színpad helyett a kórház várt rá.

A gyors körök még több érdekességet tartogattak. Nika elmesélte, hogyan került kellemetlen helyzetbe egy koncerten:
Kefir egy döbbenetes sztorit osztott meg arról, mit művelt az egyik fanatikus rajongója. Mint kiderült, Krisz Rudinál is bejátszotta ugyanezt. 

Ez még semmi ahhoz a történethez képest, miszerint Kefir 16 évesen jogsi nélkül vezetett, és meg sem állt a rendőröknek:
Jolly is rosszcsont gyerek volt, egyszer egy tűzoltónak kellett leszednie őt a tetőről a szülei legnagyobb rémületére. Olyan is előfordult, hogy elcsavargott egy idegennel a strandról, és a rendőrök vitték vissza a szüleihez.