Karácsony

Varázslatos Life Karácsony december 24-én

2019.12.17. I 13:24
December 24-én 20:00-tól egyedülálló karácsonyi zenei show műsorral jelentkezik a Life TV. A Varázslatos Life Karácsony szereplői Radics Gigi, Tóth Andi, Vastag Csaba és Talán Attila, akik összesen 17 dalt adnak elő. A négy közkedvelt művész elmeséli az ünnephez kötődő legszebb emlékét, szokásait, de régi történetek is előkerülnek a két órás show-ban. 
A négy énekes természetesen dalra is fakad a műsorban, így a legszebb karácsonyi dallamokat hallgathatjuk szenteste. A kétórás show műsorban külön-külön és együtt is énekelnek majd a hírességek, 16 dalt hallhatunk tolmácsolásukban. Történelmi pillanat, hiszen ők még soha nem énekeltek együtt, azonban december 24-én a 20:00-kor kezdődő show-ban közösen adják elő a "Csendes éj-t".  

Ajándék ez a műsor a karácsonyfa alatt, fiatal művészeink ajándéka, akik szeretetet, békességet és melegséget sugároznak minden család otthonába. 

Dalok és egykori történetek sztárok tolmácsolásában, ezt kínálja a Life TV minden nézőjének. Aki pedig lemarad a premierről, megnézheti az ismétlést! 
A műsorral kapcsolatos videóinkat IDE KATTINTVA nézhetik meg.