Talkshow

Czutor Zoli folyton elfelejtette felesége nevét

2019.12.17. I 23:00
Cinthya Dictator saját hányását fotózta egy egyetemi vizsgára. Tóth Szabi gyerekkorában lepörkölte szemöldökét, pedig csak lázasnak akarta színlelni magát. Czutor Zoli pedig folyamatosan elfelejtette második felesége nevét. A Nyugi! Köztünk marad... keddi adásában is érdekes történeteket osztottak meg a hírességek. 
A legkiábrándítóbb egy nőben az, ha ápolatlan – vagyis így vélekedett mindhárom vendégünk. Tóth Szabi szerint akkor is kiábrándító egy nő, ha a ruhája vagy ő maga az. Egy nő legyen mindig nő, akkor is ha leugrik a boltba kenyérért - tette hozzá a zenész. 

Czutor Zoli szerint szerint a tisztaság és az ápoltság a női attribútum:
Cinthya úgy véli, hogy vannak dolgok, amik velünk születnek, ilyen például az intelligencia, más kérdés kinek mennyi jutott belőle. Viszont az ápoltság az, amiért mindenkinek illik tenni. 

Abban is tökéletesen egyetértettek, hogy van néhány dolog a múltjukban, amin változtatnának, ha tehetnék. Czutor Zoli egy konkrét történetet is elmesélt: 
Cinthya szerint álszentség lenni az állítani, hogy semmit nem változtatnék. De ha egy pici dolgot is megváltoztatok, akkor a jelenem sem itt tartana, akkor viszont nem kockáztatnék. 

"Azok a terhek, amiket így magamra vettem azáltal, hogy hibáztam, azok csiszolták a személyiségemet és egy olyan útra tereltek, ahol egy egészen boldog jelen állapotban lehetek"

- fejtette ki. 

Egy következő kérdés kapcsán elmondta, nem az időjárás határozza meg a kedvét, hanem a kedve az időjárást. Ha rossz kedve van, akkor lehet verőfényes napsütés, nem lesz jobb passzban. Viszont, ha jó kedve van, akkor szakadhat az eső, mert akkor azt tartja csodásnak, hogy valami esik az égből.

Ezzel szemben Tóth Szabinak meghatározza a kedvét az időjárás alakulása, Czutor Zolinak viszont csak ritkán. 

Az egyéjszakás kaland sem maradhatott ki a kérdések sorából, amelyről Czutor Zoli azt mondta, van néhány, amit megbánt. Ezekkel az volt a probléma, hogy elkezdett félni partnerétől, hogy esetleg pszichopata és bármire képes. Cinthynek viszont még sosem volt egyéjszakása, hozzátette: szerencsére. Czutor Zoli hozzátette, ő senkit nem tudott szextárgynak tekinteni, pedig próbálta, csak rájött, ő nem ez az alkat. Szerinte a nők erre sokkal hajlamosabbak. 

A személyes kérdésekből kiderült Czutor Zoli folyamatosan elfelejtette második felesége nevét:
Egyszer egy fesztiválon Csupor Zoltánként konferálták. Cinthyáról kiderült napi 3 órát alszik, ugyanis nem tud este korán lefeküdni, mert akkor hajtja a kreativitása. 
 
Egy egyetemi vizsgára pedig saját hányását fotózta:
Szabi sosem tudja megjegyezni a koncertek helyszínét. De az is kiderült róla, hogy „szemfóbiás”, vagyis folyton fél, hogy valami belemegy a szemébe. Éppen ezért nagyon utál mindent, ami repül. 

Elmesélt egy történetet, amikor is lázasnak akarta tettetni magát. Homlokát a gáztűzhelynél melegítette fel, csak azzal nem számított, hogy közben lepörkölte a szemöldökét.