Talkshow

Harsányi Levente a férfiakról: „Az én fix ideám, hogy sem ismerkedni nem tudunk, sem szakítani”

2019.12.15. I 23:04
Mikortól kezdődik a járás, mik a határok, amiket nem érdemes átlépni, és mivel lehet instant megbénítani a szenvedélyt? Várkonyi Andi Villányi „Fresh" Andival, Doszpot Evelinnel és Kustánczi Liával beszélgetett arról, mire érdemes figyelni egy bimbózó kapcsolat kezdetén. Később Harsányi Levi is csatlakozott a hölgykoszorúhoz.
„Mi az a pont, amikor kimondjuk azt, hogy valakivel járunk, szerintetek?” – kérdezte Andi a vendégeit. Evelinnél ez a pont a csók, de ő például mindig csak később, menet közben kommunikálta, hogy már együtt járt egy férfival. Liának az kell, hogy már többször úgy érezze, hogy szeretne együtt aludni a kiválasztottjával. „Egy vagy több szex után mondod ezt ki?” – kérdezte Andi. Lia szerint már az első alkalom árulkodó lehet. Fresh Andi viszont úgy gondolja, hogy nem a csóktól vagy a szextől kezdődik a kapcsolat:
Várkonyi maradi gondolatnak érzi azt, hogy egy csóktól kezdődik két ember egysége. A képlet szerinte így néz ki: 

„Nem biztos, hogy járunk, ha szexeltünk, de biztos, hogy nem járunk, ha nem szexeltünk” 

 - és ezzel vendégei is egyetértettek.

A házigazda arra is rákérdezett, hogy fontos-e kimondani azt, hogy „együtt vagyunk”. Evelin állítja, hogy nem, ettől ugyanis biztos menekülőre fogják a pasik. „Én Doszival egy percet nem jártam, ugyan együtt vagyunk lassan 20 éve, de hogy én egy percet nem jártam vele....” – tette hozzá. Anno még parallel élték az életüket mások mellett, majd végül összebútoroztak, de sosem mondták ki, hogy járnak. A csajok egyetértettek abban, hogy a férfiak sosem fogalmazzák meg maguktól, hogy ők mikortól vannak együtt valakivel.

Várkonyi Andi véleménye az, hogy az ütemet mindig a nő diktálja, de a férfinek kell kezdeményeznie. Evelin szerint, ha nemcsak egy numeráról van szó, hanem van fantázia a kialakuló kapcsolatban, az első időszaknak arról kell szólnia, hogy mindkét fél a legjobb formáját hozza, de ferdítések nélkül. „Azért ne kezdj el szende szűz lenni, ha különben meg a kikötözőset szereted” – magyarázta álláspontját a többiek szórakoztatására.

Arról beszélgettek, hogy ideális esetben mi mikor következik be a kezdeti stádiumban. „Mondjuk, csók, első csók, mikor, mi fér bele?” – dobta fel a labdát Várkonyi Andi. Mindannyian egyetértettek, hogy a csók ne az első randin csattanjon el. Lia szerint két-három randiig érdemes vele várni.

De mikor jöhet az első szex? A csajok ezt témát is kitárgyalták:
Fresh Andi az első közös együtt alvás kapcsán azt mondta, ő addig várt, ameddig csak lehetett. „Az már nekem nagyon intim, tehát intimebb, mint egy szexuális együttlét szinte” – helyeselt Várkonyi Andi. Liának viszont kell a közös alvás ahhoz, hogy kijelenthesse, valakivel együtt van. „Három-négy együttlét után azért már úgy vágyhat az ember arra, hogy egy kicsit akkor maradjon tovább, vagy nézzünk egy filmet együtt” – mondta a DJ. 

Andi azt a kérdést is bedobta, hogy mikor jön el az ideje, hogy otthagyjunk egy bugyit, fogkefét vagy bármi mást a férfi lakásán. Fresh Andi például szándékosan sosem hagyott másnál saját holmit, de olyan volt már, hogy szólt az aktuális kiszemeltnek, hogy vigye el az alvópólónak titulált ruháját, amit jelzés értékűen az ő lakásában tárolt. Az énekesnő végül azt a történetet is elmesélte, hogyan költözött oda az aktuális párjához:
A vágyromboló hétköznapi dolgokat is felsorolták a csajok. Lia a mai napig megnyitja a csapot, ha épp a mosdót használja, abban pedig mindannyian egyetértettek, hogy a nyitott ajtónál pisilés megölheti a szenvedélyt a kezdeti időszakban. Evelinnél szóba sem jöhet a reggeli csókolózás fogmosás előtt. „Én el se tudnám képzelni” – helyeselt Lia.

A beszélgetést Harsányi Levi érkezése szakította félbe, a csajok szerint a legjobbkor érkezett. Arról kérdezték őt, mikor jön el az a pont, hogy a gyereknek már időszerű bemutatni az új párunkat. Levi leszögezte, hogy ez személy- és kapcsolatfüggő, mint ahogy az is, hogy honnantól számít párkapcsolatnak két ember viszonya. A szerelmi vallomás ütemezése is szóba került, Várkonyi Andi szerint nemcsak a saját érzések mérvadóak, azt is fel kell mérni, hogy a másik kész-e a befogadásra. Liának meggyőződése, hogy a férfiaknak kevésbé megy az érzelmeik beismerése. „Lehet, hogy nem menő az érzelmeket kimutatni. De az én fix ideám, hogy sem ismerkedni nem tudunk, sem szakítani, és ez szerintem borzasztó” – árulta el Levi, és egy szemléletes hasonlatot is hozott arra, hogyan kell megtalálnunk a hozzánk passzoló társat:
A szokásos Várkonyi Andi-féle igen-nem játék sem maradhatott el, a házigazda egyik legfogósabb kérdése az volt, hogy "Van-e második esély egy rosszul sikerült együttlét után?". Evelin rögtön rákérdezett, hogy a szexet érti-e ez alatt, majd kifejtette, hogy hiába van második esély, általában nem változtat az első benyomáson. Levi teljesen más véleményen volt, szerinte az első szex ugyanis sosem jó. A lányok egyáltalán nem értettek egyet vele, és meg is ragadták az alkalmat, hogy egy kicsit piszkálják őt ezzel: