Talkshow

Czippán Anett elárulta, melyik magyar sztárral keverik össze folyton

2019.12.13. I 23:01
Az Intim Torna Illegál énekese, Dorogi Péter kíváncsi természet, ezért gyakran nyitogatja a hűtőt másoknál, Czippán Anett tart a felvilágosítástól, ha a fiáról van szó, Éliás Gyula, alias Éliás Jr. pedig kínosnak érzi, amikor fiai nyilvánosan ütik-verik egymást. A Nyugi! Köztünk marad... pénteki adásában is izgalmas sztorikat meséltek magukról a hírességek Szulák Andinak.
Már az első kérdésre adott válaszok is felértek egy vallomással: Péter, Gyula és Anett is szokott nyilvánosan csókolózni, és ez szerintük teljesen rendben van. Gyulának fontos az érintés, Peti a lányai előtt is csókolózik a párjával, Anett viszont utóbbit nem engedi meg magának. A műsorvezető azt is elárulta, hogy tömegben bátrabban enyeleg a szerelmével, de ha kisebb társaságban vannak, cikinek érzi. Peti hozzátette, őt az sem zavarja, ha mások előtte csókolóznak, az idős pároknak pedig különösen örül:
A csókolózás után az első randiélmények is szóba kerültek. Peti annak idején szuper kínosan érezte magát, mert nem volt pénze virágra. „Az elsőre nem emlékszem, hát az olyan rég volt!” – mesélte Éliás Jr. „Az a baj, hogy összefolyik, mert olyan sok randevúm volt” – tette hozzá. „Ne vágj fel!” – szólt rá Andi. A zenész végül egy római randit hozott fel, amikor is az akkori barátnőjével a Szent Péter Bazilika előtt találkozott. Szulák Andi alig hitte el, hogy Anett sem tudja felidézni az első nagy találkát. „Én sem emlékszem. Tudom, hogy gáz!” – bizonygatta. Szulák Andi vendégeivel ellentétben tisztán emlékszik az első randijára és az első csókjára is. Anett kérésére el is mesélte, hogyan csattant el:
A pályaválasztás kapcsán a fiúkról kiderült, hogy szüleik nem igazán támogatták a döntésüket. „Az édesanyám volt az, aki fodrászt szeretett volna belőlem csinálni” – mondta Gyula. „Nem tudod eléggé felvinni a hangodat fiam!” – mesélte az énekes, hogy mit magyarázott be neki az anyukája. A kritika nem bizonyult valósnak, hisz akkor még csak 2 oktávja volt, de ma már 4-et is ki tud énekelni. Petit egészen 25 éves koráig tiltották a szülei a zenei pályától, így a bátyja gitárján tanult zenélni titokban. Anett már 12 évesen televíziós műsorban szerepelt, és modellkedett is mellette, a szülei mindez idő alatt szilárd támaszai voltak. „Annyira mellettem álltak, hogy az valami egészen elképesztő és példaértékű, és nagyon szeretnék egyébként én is ennyire segíteni a gyerekeimnek, mint amennyire ők segítettek nekem akkor” – jelentette ki a műsorvezető.

A vendégek egyaránt úgy gondolják, hogy a szexuális felvilágosítás a szülők dolga. Anett 8 éves fia már tudja, hogy van olyan, hogy egy férfi és egy nő meztelenül fekszenek az ágyban, de nagyon fél attól a közelgő kérdéstől, hogy mi történik a takaró alatt.
Peti úgy véli, a szülőnek az a feladata, hogy az érzelmi háttérről beszéljen a gyerekkel, vagyis hogy a csók és a szexualitás több, mint puszta testiség. „Szerintem a hogyant nyilván tapasztalat útján, meg hát az iskolai, nem a tanárok, hanem az iskolai társasággal, tehát a barátnőkön keresztül…” – tette hozzá az énekes, aki szerint elkerülhetetlen, hogy a gyerekek felnőtt tartalmakkal találkozzanak.

A személyes körök újabb fordulatokat hoztak, többek között az is kiderült, hogy Petinek egyszer igen kellemetlen hazaútja volt egy koncert után az egyik rajongója miatt:
Gyulának is meggyűlt korábban a baja a fanatikus rajongókkal. 17 éves korában volt, hogy rendőrséget kellett hívni a koncertjük után, mert nem tudtak lejönni a színpadról:
Anett pedig elárulta, melyik magyar sztárral keverik össze rendszeresen. Előfordul, hogy még autogramot is kérnek tőle: