Talkshow

Autótörés és szobordöntés - Dolhai Attila és Nagy Sanyi kamaszkori csínytevései

2019.12.13. I 09:00
A Nyugi! Köztünk marad... legutóbbi adásában a színészekről hullott le a lepel. Nagy Sanyi és Dolhai Attila bevallották, milyen csínytevéseket csináltak kamaszkorukban, utóbbi például a házukat is felgyújtotta véletlenül. Ezzel szemben Szinetár Dóra igazi minta kamasz volt.
Létezik feltétel nélküli szeretet? 

Szinetár Dóri úgy gondolja, természetesen a szülő-gyerek kapcsolat a feltétel nélküli szereteten alapul. De mást is lehet így szereti. Ennek kapcsán Nagy Sanyi a barátságot hozta fel, ugyanis neki van ilyen személy az életében.
Dolhai Attila szerint csodálatos lenne a világ, ha mindenki törekedne a feltétel nélküli szeretetre, azonban neki is elsőként a család jutott eszébe. Így érvelés közben rájött, rossz gombot nyomott, mert szerinte nemcsak szülő és gyerek között lehet feltétel nélküli a szeretet, ugyanis feleségét is ide sorolná. 

Egy következő kérdés kapcsán Szinetár Dóra elmondta, minta kamasz volt. Nem hazudott a szüleinek, nem járt el engedély nélkül bulizni, semmi olyat nem csinált, amit később ne vállalt volna fel. 

A fiúk viszont azt válaszolták, volt 1-2 balhéjuk. Dolhai Attila mesélt is néhány történetet:
Azonban Nagy Sanyit sem kellett félteni. Volt olyan csínytevés, amelyet testvérével közösen követtek el, de például édesapja autóját egyedül törte össze.
Nagy Sanyit zavarja, ha magánélete miatt kerül az újságokba. Korábbi kapcsolatai is véletlen fotók miatt derültek ki, nem szeret erről beszélni. Szinetár Dóri fejében pedig folyamatosan megy a cenzúra, igyekszik mindig, mindenre úgy válaszolni, hogy azt másnap az újságok ne tudják kiforgatni. A színésznő elmondta, sűrűn jár a bíróságra efféle tárgyalások miatt. 

Attila gyerekkorában petrezselymet árult a piacon, azonban senki nem vette tőle 15 Ft-ért. Az egyik meghallgatáson zöldre festette a haját, amit eredetileg szőkének tervezett, de így sikerült: 
Dolhai Attila azt is elmesélte, gyerekkorában egy fáklyával játszott, ami megégette a kezét ezért gyorsan eldobta. Attila azt hitte eloltotta a tüzet, azonban kigyulladt a házuk. 
Szinetár Dóra elmesélte, évekkel ezelőtt Szegeden a Szabadtéri Színpadon próbáltak egy darabot, aminek egyik jelenetében a földre került. A próbán a színésznő már a jelmezét viselte, ami egy bőrkabát volt, viszont a nagy melegben hozzá ragadt a linóleumhoz. Legkellemetlenebb színházi élménye mégis az, amikor rossz dalt kezdett énekelni előadás közben. Egyszer pedig elhagyta a színpadon a póthaját, ami színésztársa pulóveréhez ragadt. 

Nagy Sanyi sem maradhatott ki a kellemetlen színpadi történetek meséléséről. Elmesélte, egyszer fejbe rúgták előadás közben:
A színész beszámolt arról is, harmadjára vették fel a Színművészetire. 16 éves kora körül pedig még esküvőkön zenélt, amikor is egyszer a menyasszony elrablását követően megindult a násznép és beborították őt egy sarokba szintetizátorral együtt.