Talkshow

DJ Dominique: címzetes egyetemi docens vagyok

2019.12.11. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad... szerdai adásának vendégei sem fukarkodtak meghökkentő történetekkel. Pirner Alma elmesélte, hogyan kellett megszöknie olaszországi munkahelyéről. Galambos Lajos úgy rázta le öccsét a strandon, hogy lehúzta annak fürdőgatyáját a vízben és órákra otthagyta, amíg ő csajozott. Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique pedig elárulta fizikusként végzett. A lemezlovasról kiderült továbbá az is, hogy fizika-és technika tanári végzettsége van, ugyanakkor manapság inkább kommunikációt oktat főiskolákon.
Almának és Attilának a romantika az élete, addig Lajcsi nem tartja magát romantikusnak. A zenész kiegészítette, úgy érzi az évek során sokkal zárkózottabb lett. DJ Dominique pedig ennek kapcsán elmesélte, miért csak most nősült meg: 
Egy következő kérdés kapcsán Lajcsi elárulta színlelt már betegséget azért, hogy valahova ne kelljen elmennie. Ez inkább a főiskolás éveire volt jellemző, fellépést sosem mondott le. Almát is iskolás évei emlékeztetik ilyen esetekre, amikor úgy érezte nincs még felkészülve egy dolgozatra, ezért inkább beteget jelentett. Viszont mióta a spiritualitással foglalkozik, azóta eszébe sem jut ilyen, ugyanis hisz a gondolatok teremtő erejében. 

Várkonyi Attila viszont a két másik vendég szöges ellentéte. Ő inkább azt leplezte, ha beteg. Még akkor is elment fellépni, amikor nem volt százszázalékos az egészségi állapota. 
A futballban meg kifejezetten utáltam a csapattársaimat, akik eljátszották a hattyú halálát. Én sok csibészséget megcsináltam a futballpályán, de ilyen műeséseket nem

- egészítette ki a lemezlovas.

Mit éreznél, ha kiderülne, hogy egy jó barátod irigy rád? – hangzott a következő kérdés. 

Almát nem érdekelné, hiszen az ilyen emberek, akkor nem barátok. Lajcsi elmondta, sok minden történt vele az elmúlt időszakban és megmutatkozott, kik állnak tényleg mellette. A zenész elmondta egy kezén meg tudja számolni igaz barátainak számát, abból egy az öccse.

Szulák Andi is elmesélte, miért kellett megszakítania egy 40 éves barátságot.
Abban viszont teljes volt az egyetértés, hogyha többet ad vissza a pénztáros, akkor jelzik és visszaadják. Lajcsi azonban hozzátette, nem volt ez mindig így, előfordult, hogy korábban külföldön nem jelezte, mert szorult helyzetben volt és jól jött neki a pénz. 
A személyes történeteknél Pirner Alma elmesélte, 3 évesen segíteni szeretett volna szüleinek az építkezésen. Azonban Alma arccal beleesett egy malterral teli kádba. Szülei azonnal kórházba rohantak vele, mert attól féltek megvakul.
Azt is elmesélte, hogy 18 évesen került egy olaszországi klubba táncolni, ahol elvették útlevelüket és étlen-szomjan dolgoztatták őket. Almát barátai szöktették meg az ablakon át egyik éjjel. 
DJ Dominique elárulta, fizikus végzettsége van, sőt fizika- és technika tanár is. A lemezlovas mostanában inkább a kommunikáció területén oktat főiskolákon.
Attila elmesélte azt is, az egyetem után 3 év 8 hónapig Amerikában dolgozott egy kikötőben, de takarítást is vállalt, hogy minél több pénzt tudjon keresni. Legújabb száma pedig a Scooter lemezén is megjelent. 

Lajcsi elmesélte egyszer úgy rázta le öccsét a strandon, hogy levette róla a fürdőnadrágot. A csajozás közepette viszont megfeledkezett róla és testvére 1,5-2 órát töltött a vízben alsó nélkül. Gyerekként úgy egészítette ki a zsebpénzét, hogy a nagybani piacon kidobott citromokat lereszelte és azt eladta cukrászdáknak.