Talkshow

Stohl Luca kitálalt: elszaladt a jegyellenőr elől, amikor bliccelésen kapták

2019.12.10. I 23:03
Peller Mariann összekeverte a Himnuszt a Szózattal az egyetemi felvételijén, Dani bárkinek bevallja vendégségben, ha nem ízlik neki az étel, Stohl Luca pedig rendszeresen bliccel, ha csak egy megállót utazik. Ilyen és ehhez hasonló titkokat osztottak meg a Nyugi! Köztünk marad... keddi adásának vendégei Szulák Andival.
Mariann, Luca és Dani is leginkább a megérzéseire támaszkodik, ha épp kételyek gyötrik. A Lélekközösség Peller Mariannal műsorvezetője az utóbbi 2-3 évben egy rózsakvarcos réz inga segítségével dönt, ezzel ugyanis rá tud erősíteni a megérzéseire. „Én sokszor támaszkodom a női megérzésre is, ami sokkal kifinomultabb, mint az enyém” – vallotta be Dani. „Nagyon jól teszed!” – helyeselt Mariann.

A következő kérdésből, miszerint „Vannak-e titkaid a szüleid előtt?”, kiderült, hogy Mariann és Dani nem oszt meg mindent a családjával. „Hát például azért így középiskolás koromban az éjszakai kimaradozások, és ott valójában mi történt, mi nem történt. (…) Azért nyilván vannak azok, amiket az ember így görget maga előtt, de nyilván nem olyan fajsúlyosak, amik úgy igazán komoly titkok lennének, de vannak, vannak azért” – mondta a gasztroblogger. Mariann azt is elmesélte, mivel bukott le egyszer édesapja előtt:
Lucának soha nem kellett taktikáznia, ugyanis ha bejelentkezett bizonyos időközönként anyukájánál, bármeddig maradhatott egy buliban. „Én nem voltam problémás kamasz, meg problémás gyerek” -  magyarázta a műsorvezető, hogy miért volt könnyű dolga.

Daniról kiderült, hogy amikor vendégségben rákérdeznek arra, hogy ízlik-e neki az étel, bátran bevallja, ha épp nem. „Ha már megtisztelt azzal, hogy főz valamit, akkor valószínűleg ezért elvárja az őszinteséget” – vélekedett a gasztroblogger, akit Mariann felvilágosított: ha hozzá menne vendégségbe Dani, ő nem várná el az őszinte kritikát. 

Arról is szó esett, melyik testrészükkel elégedettek a hírességek. A melle, a lába és a hasa közül Lucának a hasa a kedvence, mert kockás a ritmikus sportgimnasztikától. A fölső, belső combjával viszont küzd, és régen a melle méretével sem volt elégedett. „Ami ennél nagyobb, az már pazarlás” - nyugtatta a házigazda. Dani kizárásos alapon a mellét választotta, Mariann pedig bevallotta, hogy ő a lábát már meg tudta kedvelni az utóbbi időben, de összességében sokat elégedetlenkedik a külseje miatt. „Én küzdök a testemmel, amióta élek” – vallotta be. 
De mit gondolnak a sztárok az újrakezdés lehetőségéről? Mariann szerint a káposztán kívül mást nem érdemes felmelegíteni. „Nálam nem működik, nem tudom visszaépíteni a bizalmat, főleg, hogy ha valami ott nagyon eltört, egyszerűen nincs visszaút. Úgyhogy én nagyon sarkos vagyok ebben, de a káposztát azt nagyon szeretem felmelegíteni” – nevetett a műsorvezető. Luca is hasonlóan gondolkodik, nem ismer tréfát ennek kapcsán. „Tehát nem lehet visszalapátolni a szénát a lóba” – foglalta össze a helyzetet Andi. Dani szerint, ha egy nem jól átgondolt döntésről van szó, nem zárná ki a felmelegítés opciót.

Andi következő kérdése kényes témát feszegetett: vajon lyukasztanak-e jegyet a vendégei, ha csak egy megállót utaznak? Luca őszintén bevallotta, hogy ilyen esetben gyakran lóg. „Ha valami olyan van, akkor a másodperc tized része alatt tudok lyukasztani” – árulta el. Miután a többiek megnyugtatták, hogy visszamenőleg nem büntethetik meg, egy jegyellenőrös incidensét is elmesélte:
Dani úgy érzi, ő a saját maga „kényelmét” fizeti meg azzal, ha lyukaszt, így nem kell sem a forgalmat, sem az utasokat figyelnie. Mariann egyszer bliccelt, akkor lebukott, azóta meg sem próbálja. „Azt éreztem, hogy ez nagyon égő, úristen, de ciki, tehát annyira megalázó ez a helyzet” – szörnyülködött Mariann.

A gyors körök során kiderült, Lucát ügyvédnek vagy szállodaigazgatónak szánta apukája. Bevallotta azt is, hogy párját az állandó éneklésével kergeti az őrületbe. Dani pedig elmesélte a lányoknak, hogy allergiás a rákra. Egyszer egy tintahalas ételébe garnéla került, brutálisan feldagadt a szája és a nyelve is.

Mariann zárásként egy nagyon kellemetlen történettel örvendeztette meg a társait: előadta, hogyan égett be az egyetemi felvételijén: