Talkshow

Singh Viki tartozik egy vallomással az édesapjának: „Most fogom életemben először elmondani"

2019.12.10. I 09:34
Singh Viki szerint olyan a második neve, mint egy rosszul sikerült böfögés, Bíró Icának furcsa becenevet lihegett a telefonba egy megszállott zaklatója, Csocseszt pedig fel sem ismerték a rajongói, miután 42 kilót fogyott. A Nyugi! Köztünk marad... hétfői adásában elképesztő történetekkel rukkoltak elő Szulák Andi vendégei.
Már az első körben kiderült, hogy Csocsesz és Viki nem, Ica pedig csak néha érzi vonzónak magát. „Én nem látok rajtad változást az elmúlt 30 évben, és ez nem egy természetellenes beavatkozás eredménye. Én ehhez gratulálok, úgyhogy szerintem te egy nagyon vonzó ember vagy, voltál és kívánom neked, hogy legyél” – mondta Andi a Metal Lady-nek. A mulatós zenész szerint egy férfi ne mondja magára, de hozzátette, hogy a tanácsadói véleményére mindig ad. „Én másodpercekig vagyok elégedett magammal így az életem során, nagyon-nagyon sok komplexusom van” – vallotta be az énekesnő, aki kineziológussal dolgozik a problémán. A szakember szerint nincs egyensúlyban Viki önértékelése és önbizalma. „Órákig tudom gyűlölni magamat” – tette hozzá az énekesnő. Ica szerint a korunk betegsége az önbizalomhiány. Andi egyetértett vele, és úgy látja, a helyes én-pozicionáláshoz kellene hozzászoktatni már az egészen pici gyerekeket is.

„Szerinted meddig mehet el egy tanár a fegyelmezésben?” – hangzott el a második kérdés. A lányok szerint a tettlegességen kívül bármi belefér, Csocsesz viszont a hagyományos nevelési módszerre esküszik. „Én nem vagyok a fenyítés híve, tehát én nem szeretem az ilyen dolgokat” – jelentette ki az énekes, majd kifejtette, szerinte miért kevés a szép szó:

„Szülők létemre azt gondolom, hogy azért ne verjék a gyerekemet, tehát azt semmiképp sem választanám, viszont a szülő és a tanár kommunikáljon, és együtt!” – mondta Ica, aki szerint az lehet a megoldás, ha a tanár szeretettel hat a diákokra.

Andi arra is kíváncsi volt, vendégei hisznek-e a homeopátiában. Ahányan voltak, annyiféle választ adtak erre a kérdésre. „Egyet mondhatok, a hit, az nagyon fontos. A teremtőerőnk akkora, amekkora a belevetett hitünk” – állítja a fitneszedző, aki szerint a placebohatással szinte mindent meg lehet gyógyítani. Csocsesz szerint a hitet nem szabad ide keverni, neki konkrét tapasztalatai vannak a homeopátiás szerekkel. Amikor kislánya beteg volt, leírta magát nála egy kuruzsló.

Viki ugyan spirituális beállítottságú, de a homeopátia számára kissé ködös, ezért ha komoly szervi baja van, inkább orvoshoz fordul. Andi szerint ez a gyógymód komoly tudományos alapokon nyugvó tudásra épül, neki és lányának nagyon jó tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban. 

Mondani szokás, hogy „édes a bosszú”, ezzel szemben kiderült, hogy egyik vendég sem bosszúálló típus. „Senkinek nem kívánok rosszat, és tudod miért, mert spirituális ember vagyok, ami energiát kibocsátok, az visszaszáll, mint a bumeráng, tehát még az ellenségeimnek sem kívánok rosszat” – magyarázta Ica. Csocsesz is a „szeretetbosszú” híve, a rosszakaróinak szeretettel válaszol, hogy azok szégyelljék el magukat. „Én úgy vagyok vele, hogy az univerzum úgy is visszaadja neki, amit nekem ártott, mindig utána visszahallom, hogy nem lett neki sem jobb” – érvelt a bosszúmentes mentalitás mellett Viki.

„Hazudtál-e már a képzettségedet illetően?” – tette fel következő kérdését Andi. Viki, Ica és Csocsesz még sosem hazudtak ezzel kapcsolatban, de az előfordult, hogy szépítettek egy kicsit. A mulatós zenész a katonaság alatt csak főiskolai végzettséggel kerülhetett volna be a katonazenekarba, itt mondott is valamit, meg nem is arról, hol tart a tanulmányaival. Viki olyat árult el Andiéknak, amiről korábban még sosem beszélt nyilvánosan. Nem volt őszinte apukájával azzal kapcsolatban, hogy mit is tanult pontosan:
A személyes körök során kiderült, hogy Viki gyerekként kutyakozmetikus szeretett volna lenni, és azt is megosztotta, mi a második neve:
Csocsesz elárulta, miért háborodtak fel a rajongói az egyik fellépésén:
A mulatós zenész azt is elmesélte, milyen ügyes trükkje után felezték le a rendőrök a rá kiszabott bírságot Ausztriában:
Icával anno előfordult, hogy telefonon zaklatták. Bizarr dolgot suttogott neki a rejtélyes, lihegő férfi: