Talkshow

Pamela: „Bence megtanított arra, hogy nő lehetek egy párkapcsolatban végre”

2019.12.08. I 23:05
Milyen az ideális férfi? A Női titkok Várkonyi Andinál legújabb adásában Vasvári Vivien, Hódi Pamela és Doszpot Evelin jártak utána annak, hogy egyáltalán létezik-e ilyen.
Evelin már hosszú ideje rátalált az igazira, míg a többi vendég, ahogy Andi fogalmazott, a keresés és a találás fázisánál tart. Még mielőtt átbeszélték volna, hogy milyen számukra az ideális férfi, az édesapjukról kérdezte őket a házigazda.

„Hát, én hátradőlök ennél a témánál szerintem” – mondta Pamela, aki élete során csak párszor találkozott édesapjával. A vele kapcsolatos érzéseiről mesélt a csajoknak:

Vivi csak jókat tud mesélni az apukájáról, és elmondása szerint mindig is hozzá hasonló férfiakat vonzott be. Sajnos ezzel nem járt jól. „Mostanra jöttem rá arra, hogy nem tudok az ilyen férfiak mellett boldog lenni, és nem tudok kiteljesedni mellettük. És el kell hogy engedjem ezt, hogy olyan férfiakat keressek, mint az apukám” – jelentette ki a modell, aki két komolyabb szakítás után jött erre rá. Azt is elárulta, hogy bár édesanyja vele és apukájával ellentétben nyugodt típus, három éve mégis elváltak a szülei.

„Az én apukám egy bitang jóképű pacák volt, szerintem még most is egészen jóvágású közel a nyolcvanhoz, tehát ő egy nagyon férfias férfi volt, de az a csibész jóképűség volt benne, kicsit ilyen Alain Delonos fizimiskával rendelkezett, tehát olyan szépfiú volt, de mégis ez a rossz vérrel megáldott” – írta körbe katonatiszt édesapját Evelin. Várkonyi is beszélt apukájáról, és ehhez kapcsolódóan azt is megemlítette, hogy mit keres a férfiakban:
Ezután Várkonyi ismét Pamelához fordult, azzal a kérdéssel, hogy hatott-e a párválasztására az apukája hiánya. „Nekem ez a természetes, hogy nem volt mellettünk édesapa” – mondta a modell, aki azt látta otthon, hogy nőként azt a feladatot is el kell végezni, ami egyébként a férfi dolga. Épp ezért sokáig nehezen tudta tisztelni a férfiakat:
Mióta együtt van a vőlegényével, helyükre kerültek a férfi-női szerepek. „Engem a Bence megtanított arra, hogy nő lehetek egy párkapcsolatban végre” – jelentette ki Pamela. Hozzátette, hogy szüksége van arra, hogy meg tudja teremteni magának a biztos anyagi hátteret, ezért úgy érzi, a teljes értékű női szerepet valószínűleg sosem tölti majd be, de nem is bánja. Vivi is így van ezzel, elmondása szerint ugyanis „már nem tudunk annyira számítani a férfiakra”. Pamela és párja, Bence külön kasszán vannak, Pamela kiveszi a részét az anyagiakból, de az éttermekben például nem ő fizet. Vivi szintén független volt anyagiakban az exeitől, de nem ez zavarta, sokkal inkább az, hogy egyetlen kapcsolatában sem érezte magát nőnek. Rohant a gyerekekért, vezette a háztartást és közben megállás nélkül dolgozott.

Evelin előtt az volt a minta, hogy két erős szülői karakter közös kasszán él, és egy demokratikus párkapcsolat keretein belül mindenben közösen döntenek. Hiába kereste ezt, vele is előfordult, hogy mellényúlt, hosszú évekig egy bántalmazó kapcsolatban élt. Erről bővebben mesélt a lányoknak:
Várkonyi végül megkérte a vendégeit, hogy sorolják fel, milyennek kell lennie szerintük egy férfinek. Pamelának nagyon fontos a tisztelet, és mind a négyen egyetértettek abban, hogy szükségük van arra, hogy tisztelni tudják a párjukat, de semmiképp sem rajongásig. Vivi a hűséget is említette, Evelinnél pedig az intelligencia lényeges kritérium. Pamela a megalázást, Vivi az agressziót nem tudja elviselni, és ragaszkodik hozzá, hogy olyan férfi legyen mellette, aki többet tud mutatni annál, amit ő egyedül el tud érni. Ez azért kell neki, hogy fel tudjon nézni rá, és nőnek érezhesse magát.

Arra a kérdésre, hogy mennyire legyen érzékeny a szerencsés férfi, Evelin azt mondta, ne sírja őt túl a gyerek anyák napi műsora alatt. „Attól függ, hogy mikor könnyes, ha nézzük a Lassie-t, abba ne legyen könnyes a szeme!” – hozta a példát arra, ami neki már sok. Egyik vendég sem tartja magát édelgős típusnak, és nem is nagyon igénylik ezt a (leendő) párjuktól sem. Pami viszont elárulta Bencéről, hogy: „Ő nyünnyögős egy kicsit azért.” 

A házigazda arra is rákérdezett, mennyire fontos a lányok számára, hogy klappoljon a szex. „Ha az nem jó, akkor nincs semmi” – vágta rá Vivi. Várkony elmesélte, hogy az egyik barátnője a kémiát „cu”-nak nevezi, ennek kapcsán Pamela elmondta: „29 évesen tapasztaltam meg ezt az extra cu dolgot.” Amikor Várkonyi rákérdezett, hogy kivel, Pamela hozzátette: „A Bence az egyenlő az extra cu.”
A beszélgetést Szebeni István érkezése szakította félbe, a tévés rögtön el is árulta, hogy szerinte nincs ideális férfi. Pamelával egyetértenek abban, hogy az ellentétek nem vonzzák egymást, ilyen esetekben ugyanis minden vitaforrás. A modell teljes harmóniában él együtt Bencével, maximum azon vitáznak, hogy ki hozzon az ágyba vizet a másiknak. „Nálunk még komoly balhé nem volt” – állítja. Evelin szerint a veszekedés és a vitázás között van különbség, ő utálná, ha mindenben egyetértene férjével, Doszpot Péterrel. 

Azt egyikük sem tudná elviselni, ha a párjuk mással flörtölne a szeme láttára. Szebeni úgy érzi, hogy a bizalom az nem jár alapból. „Szerintem a bizalmat azt ki kell érdemelni” – jelentette ki.