Talkshow

Oláh Gergő: „Nem volt olyan hely, amit otthonunknak nevezhetnénk”

2019.12.05. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad... csütörtöki adásában Szulák Andi igazi táncoslábú hírességeket látott vendégül. Südi Iringó, Keleti Andi és Oláh Gergő beszélt féltékenységről, karrierről, jövőképről és sok minden másról is.
Keleti Andi egyáltalán nem féltékeny, szerinte párjával nem adnak okot erre. Gergő szintén ezt válaszolta, azonban bevallotta, a kapcsolatuk elején még féltékeny volt. Viszont amikor egyre jobban megismerték egymást feleségével, és már évek teltek el, rájött, hogy semmi oka rá. Felesége viszont szokott néha féltékenykedni. Iringó is elmondta, korábban sokkal hajlamosabb volt a féltékenységre. Mióta hosszabb párkapcsolatban él, visszább vett, de azért időnként vannak rosszabb pillanatai.

18 évesen milyennek képzelted el a jövődet?  - tette fel a kérdést Szulák Andi. 

Mindhárman az válaszolták, olyannak, ahogy alakult. Iringó a karrier tekintetében pontosan eltervezte, mit hogyan szeretne, és ezt sikerült is megvalósítania. A magánéletről azt gondolja, 18 évesen az ember úgy tervezi, hogy 30 éves korára már lesz 2 gyereke, kertes házban lakik és mindene megvan. Úgy érzi, meg is lett mindene. Keleti Andinál jobban is alakult, mint várta. Táncos karrierjében kiteljesedhetett, és élete párját is megtalálta.

Gergő azt mondta magáról, mindig is nagy álmodozó volt. Beszámolt arról is, hogy volt olyan időszak, amikor feleségével 11 év alatt 12 helyen laktak, nem volt olyan hely, amit otthonuknak nevezhetnének. 
A műsor során sokadjára fordult elő, hogy mindhárman ugyanarra a válaszra voksoltak. Egyetértettek abban is, hogy nem beszélnek senkinek hálószobatitkaikról. Szulák Andi további kérdései után sem nyíltak meg jobban, ugyanis szerintük ez mindenkinek a magánügye. 

Később az is kiderült, hogy mindannyian tagadtatták már le magukat telefonban. Keleti Andi azt mondta, ez életének azon szakaszában fordult ez elő, amikor még halogathatta dolgait. Most viszont már úgy van vele, hogy ha kellemetlen is a dolog, inkább essenek rajta túl. 

A személyes történetekből megtudhattuk, Iringóék egyszer kizárták magukat a lakásból, úgyhogy létrán az ablakon át másztak be. Egy táncos verseny alkalmával pedig minden élő adás előtt új bugyit vásárolt magának. 

Gergő gyerekként egy iskolagyűlésen lehúzta egy társa nadrágját. Szintén gyerekkori történet volt az is, amikor betört a feje, mert játék közben kiesett egy dobozból. De arról is beszámolt, amikor egy rajongója szájba vágta a színpadon:
Keleti Andi hegedülni tanult, aminek szerinte csak nagypapája örült, aki előszeretettel mutogatta őt játék közben. Egy baleset után, mikor kiengedték a kórházból, Andi felásta az egész kertet. A telket akkor vették, és az orvos tanácsa ellenére is dolgozott a kerten. Férjével azt tervezik a nyugdíjas éveikre, hogy lakókocsival bejárják a világot.