Talkshow

Esztergályosék táncra perdültek, hogy segítsenek egy anyukának

2019.12.05. I 19:05
Mit tehet egy kétgyermekes anyuka annak érdekében, hogy ne laposodjon el a párkapcsolata? A munkát, a hobbit, a gyereknevelést és a romantikát nem egyszerű összeegyeztetni, de a OLD(S)COOL-nagyiknak erre a problémára is volt megoldásuk!
Ebben az epizódban egy 42 éves nő, Kohári Éva kérte a trió segítségét. A bemutatkozó videójából kiderült, hogy van egy 12 éves kamaszlánya és egy kétéves, Soma nevű kisfia. Kevés ideje jut magára és a párjára, ezért kérte Beáék tanácsát.

„Csak arra kell vigyáznia, hogy ne jöjjön a harmadik gyerek is” – mondta Cili a videón töprengve. Bay Éva szerint a hosszú házasság titka, hogy egy pár egy évben legalább kétszer elmenjen kettesben kikapcsolódni, szerinte itt is ez a cél. Vették is a kabátjukat, és meglátogatták otthonában az anyukát.

Éva heti 3 napot tanít óraadóként, mindemellett receptírással is foglalkozik. 3 éve indított el egy Facebook-csoportot ételérzékenyeknek. Az érdeklődése onnan ered, hogy ő és a lánya is gluténérzékeny, a kisfia pedig tejfehérje-allergiás. Ha otthon vannak, a kicsi mindig a szülőkkel szeretne lenni, ezért Éva csak ritkán tud kettesben maradni a férjével. Magára sem jut túl sok ideje, jó, ha havonta egyszer eljut a manikűröshöz. 

„Általánosságban az elhűlés, kihűl a kapcsolat, hát az én esetemben ilyen nem volt, de hallottam róla, meg olvastam róla, hát akkor furfangosnak kell lenni, és akkor meg kell találni azt a kiskaput, amivel a férfit újra lángra lehet gyújtani” – jelentette ki Cili az Évával való találkozás után. „Az anyuka mindent akar csinálni, kozmetika, fodrász, egy jó moziba a férjével, egy színházba, ezekre van igénye, mesélt is erről, de nincs ideje, mert nem csinál magának mindezekre időt” – tette hozzá Bea.

Az OLD(S)COOL-trió a találkozás után úgy döntött, erősítésre van szüksége Évának, ezért tartottak egy rögtönzött bébiszitter castingot. Négy jelöltet hallgattak meg, meséltek, énekeltek és táncoltak nekik az esélyesek. A negyedik hölgy, a pszichológus végzettségű Rea győzte meg őket leginkább, végül őt választották a kis Soma mellé.

A nagy találkozás remekül sikerült, Reának sikerült elnyernie a kisfiú szimpátiáját, Éva pedig elégedetten nyugtázta, hogy jól kijönnek. Ezután Bay Éva és Karda Bea szépítkezni vitték az anyukát, a kicsire pedig a bébiszitter és Esztergályos vigyázott közösen. Ciliék rengeteget mókáztak, a gyurmázás különösen szórakoztatta a fiúcskát:
Később a trió gyönyörű ruhában, szép sminkben és csinos frizurában vitte Évát az esti randi helyszínére, egy tánciskolába. Férje, Lajos már ott várta, mondani sem kell, teljesen leesett az álla kedvesétől. A trióval együtt elsajátították a cha-cha-cha alaplépéseit, majd később kettesben táncolgattak:
 Az elmúlt 3 évben ez volt az első alkalom, amit kettesben töltöttek az otthonuktól távol. Ciliék szerint ez egy remek kezdet, hisz ha szakítanak időt a romantikára, nem kell félniük attól, hogy kialszik a láng. Szép volt, hölgyek!