Talkshow

Csipa a megcsalásról: „Igen. Többször is”

2019.12.05. I 09:12
Talán Attila sosem csalt még meg senkit, Ördög Tibor, alias Csipa utálja, ha a tányérjába nyúlnak, Kustánczi Lia pedig Bob Sinclarrel is zenélt már egy klubban. Ha kíváncsi vagy, mi a véleményük a házasságról, a gyerekvállalásról és a hűségről, olvasd el a Nyugi! Köztünk marad... szerdai adásáról készült összefoglalónkat!
„Lehet-e téged befolyásolni?” – kérdezte Andi a vendégeitől. „Észérvekkel meg lehet győzni engem, aztán vannak esetek, mikor elég könnyen befolyásolható vagyok, most ehhez kell egy olyan állapot is, hogy könnyen befolyásolható legyek” – mondta sejtelmesen Csipa, majd bevallotta, hogy a piára céloz. Attila főként a családjára, barátaira hallgat. „Igazából én ugye nagyon sok időt töltök az éjszakában, én ott valahogy úgy megtanultam senkire sem hallgatni, hanem a saját intuícióim után menni” – jelentette ki Lia, majd az is elárulta, hogy 9 év éjszakázás után már szeretne váltani, és a végzettsége szerinti pályán elindulni:
Andi arra is rákérdezett, hogyan viselik a sztárok, ha a párjuk jóban van egy exével. „Engem egyáltalán nem zavar, ha mondjuk jó kapcsolatot ápol” – mondta Attila. Hozzátette, hogy ő viszont csak akkor van jóban az exeivel, ha ez az aktuális párját nem feszélyezi. Csipa ezzel szemben választás elé állítaná kedvesét: vagy ő, vagy a volt pasi. Attila szerint nem mindegy, hogy milyen kapcsolatot ápolnak és milyen gyakran találkoznak. Lia bevallotta, hogy nagyon jóban van az egyik exével, ráadásul van egy közös kutyájuk is, akiről ketten gondoskodnak:
Az is szóba került, mi a véleményük a vendégeknek a szexis fehérneműkről. Teljes egyetértésben azt válaszolták, hogy a gyengéik az erotikus darabok. „Akkor szeretem, ha nem rajtam van, egyébként természetesen a másik nemen imádom” – mondta Csipa. Lia nagyon szereti viselni őket, Attila szerint pedig hozzáadnak a misztikumhoz.

Családi összejöveteleken, osztálytalálkozón, de még a munkahelyen is idegesítőbbnél idegesítőbb kérdéseknek vagyunk kitéve. „Mikor jön a gyerek?”, „Ezzel a szakmával jól lehet keresni?” vagy „Mikor házasodsz meg?” – a kérdés már csak az, a hírességeket melyik borítja ki a legjobban. Ahányan voltak, annyiféle válasz született. Lia nem szereti, ha arról faggatják, hogy mennyit keres, szerinte ez magánügy. Attilát is sokszor kérdezték már arról, hogy megél-e az éneklésből, de az elmúlt fél évben leginkább a gyerekvállalással kapcsolatos puhatolózás zavarja. „Lesz majd persze, de ez mindenkinek a saját ügye, dolga” – tette hozzá. Tibort a házasság téma bosszantja. Nem tudja, hogy vágyik-e esküvőre és gyerekre, még nem sikerült megtalálnia a szerencsés „anya típus alanyt”. Az évek során pedig egyre ritkábban foglalkoztatta ez a kérdés:
Andi nem kegyelmezett, a következő téma miatt is pironkodhattak a sztárok. Arra kérdezett rá, ki az közülük, aki már csalt meg valakit. Attila azt állítja, sosem lépett még félre. „Én nem tudnék ilyet szerintem” – jelentette ki. „Általában arra törekedtem, hogy akkor lezárjam az előző kapcsolatot” –  vallotta be az énekes. Lia nagyon ezzel szemben nagyon mosolygott, amikor elhangzott a kérdés. „Az ember a húszas éveinek az elején azért csinál olyat, amire már azt mondja, hogy ma már nem csinálná meg” – vélekedett a DJ. Amikor Csipára került a sor, rávágta, hogy „Igen. Többször is!”, majd elárulta, hogy ez főként a harmincas éveiben volt jellemző, jelenleg nincs párja.

A spiritualitással kapcsolatos beszélgetés során kiderült, hogy Attila bizonytalan ebben a kérdésben, és Csipa is hasonlóképpen áll a dologhoz. Lia nagyon szereti ezt a világot, és hisz is benne. „Én péntek 13-án születtem, a névnapom is 13-án van, nekem a 13-as szám meghatározó volt egész kisgyermekkorom óta, egészen a mai napokig” – vallotta be a DJ, aki a tértisztítást, a gyertyák és a füstölők funkcióját és a kineziológiát is említette.

Ha kilyukad a zoknid, mit teszel? Attila nem mindig vesz róla tudomást, Csipának gyerekkora óta nem volt lyukas zoknija, de ilyen esetben újat venne, Lia pedig szó nélkül nekiáll megstoppolni a kedvenc darabjait.

A személyes gyors körök során kiderült, hogy Attilát Radics Gigivel hozta össze a bulvársajtó. Az énekesnő apukája olyan Attilának, mintha a bátyja lenne. Szerinte azért boronálták össze őt Gigivel, mert van egy közös, szerelmes daluk. Azt is bevallotta, hogy párja, akivel már 8 éve van együtt, Cirónak becézi, mert nagyon szereti, ha cirógatják. Egy kellemetlen sztorit is megosztott: elárulta, hogy lehet az, hogy vietnámi fehérneműről posztolt utoljára a Facebook-oldalán:
Liáról megtudhattuk, hogy egyszer a kutyájáért kellett váltságdíjat fizetnie. Amíg kipakolt a kocsijából, elfutott az állat. „Két napon keresztül plakátoltuk az utcákat, már abban az időben egy viszonylag nagyobb összeget írtam rá, jelentkeztek is pár napon belül. És úgy történt a lebonyolítás, hogy addig oda se hozták a kutyát, amíg én ki nem fizettem” – mesélte a DJ. 

Mit gondolsz, kitől jött Tibornál a Csipa becenév? A Hooligans énekese elmesélte a sztorit Szulákéknak: