Talkshow

Verekedés és gázspray: ha Gáspár Bea féltékeny, nem ismer tréfát

2019.12.04. I 06:46
A Nyugi! Köztünk marad... keddi adásából kiderült, a féltékeny Gáspár Beával nem éri meg ujjat húzni. Nem egyszer követte férjét, akit fújt már le gázspray-vel és előfordult, hogy meg is verte őt. Peller Anna anno kijegyzetelte a szép lányokat egy közösségi oldalról, és kikérdezte férjét, Mikit, kik ők és honnan ismeri őket. Kocsis Tibor számára a GPS az Isten ajándéka, viszont testvérével még annak segítségével is képesek eltévedni. 
A féltékenység tekintetében Peller Anna és Kocsis Tibor egyetértettek abban, hogy a kapcsolat elején mindketten féltékenyebbek. A színésznő arról beszélt, eleinte betegesen féltékeny volt Mikire, méghozzá azért, mert magával nem volt elégedett. 

Még akkor volt az iWiW, végignéztem az összes lányt, aki szép volt, kijegyzeteltem. És szegény Miki! Egyesével... ki ez, honnan ismered? Ez pusztulat! Ilyet senki ne csináljon!
 
– emlékezett vissza. Hozzátette, Miki mellett eltűnt önértékelési zavara, és beteges féltékenysége is elmúlt. 

Tibi azt mondta, ha már kialakultak komolyabb érzelmek, akkor nem érzi annyira indokoltnak a féltékenységet. Az énekes azt tanácsolja mindenkinek, ne nézzen bele párja telefonjába! Mindig találhatunk olyat, ami rosszul esik. 

Bea akkor féltékeny, ha már komolyabb érzelmei vannak. Azt is elmesélte, korábban sokkal féltékenyebb volt, nagyon sokszor előfordult az is, hogy Győző után ment. De talán nem ez volt a legdurvább húzása: egyszer lefújta férjét gázspray-vel, és volt, hogy meg is verte őt.
„Mennyi pénzért mondanál le a telefonodról egy hónapra?” - hangzott el egy újabb kérdés. 

Bea akár ingyen is, mert egyáltalán nem függ tőle. Tibi a „B” válaszra szavazott, vagyis több százezerért lemondana róla. Hozzátette, őt teljesen beszippantotta ez a világ, ezért nagyon hosszú lenne az az egy hónap telefon nélkül. Anna viszont semmi pénzért nem mondana le mobiljáról, de neki nem a közösségi média miatt fontos: mindennap beszél telefonon a testvérével, és belehalna, ha ezt nem tehetné meg. Fontos, hogy ilyen módon is tudja tartani a kapcsolatot a családjával.

Egy másik téma kapcsán kiderült: a lányok csalnak a diétában, Tibi viszont semmiben, még a társasjátékban sem. 
Szulák Andi elárulta, neki azt mondták, egy biztos módszer van a fogyásra: nem enni. 

A személyes körökből kiderült, Beáék egyik karácsonya azért volt izgalmas, mert a párizsi reptéren ragadtak. A Gáspár család Miamiba készült karácsonykor, azonban a francia fővárosban lekésték a csatlakozást, így közösen elhatározták, inkább hazajönnek. A családot az üres hűtő fogadta az ünnepekkor. 

Bea havonta egyszer pizsamanapot tart, ilyenkor nem öltözik át és nem csinál semmit. Vagy esetleg pizsamában főz, de olyankor sokat telefonozik, és sorozatokat is néz. 

Győző felesége azt a történetet is elmesélte, amikor egy szülinapi bulin beragadt egy WC-be, és egy komplett csapat kellett a kiszabadításához:
Kocsis Tibi egyszer sampont kapott ajándékba az egyik rajongójától. Thaiföldi nyaralása azért volt emlékezetes, mert reggeli közben letört a foga. Legnagyobb gyengesége pedig az, hogy rosszul tájékozódik, szerinte a GPS Isten ajándéka. Egyszer előfordult, hogy a testvérével még a navigációt követve is eltévedtek:
Annáról megtudtuk, hogy eszkimó vér csörgedezik az ereiben, és ennek családi anekdotáját is megosztotta:
A színésznő elmesélt egy vicces történetét is fiatal korából. Egy buliba csak néptáncos ruháját tudta felvenni, mert más nem ment fel rá. Meglepő módon senki nem akart táncolni vele. 
Gyerekként Anna minden karácsonykor azzal viccelte meg testvérét, hogy üres dobozokat ajándékozott neki. Természetesen más ajándékot is kapott, amelyet a hideg-meleg játék alapján kellett megkeresnie, ez pedig eltartott legalább egy óráig.