Spirituális magazin

Minden találkozás sorsszerű?

2019.12.02. I 19:13
Sokszor érezhetjük egy-egy váratlan változás során az életünkben, hogy mi ezt nem akartuk, vagy nem értjük, miért éppen velünk történik mindez. Mindannyiunk életében vannak olyan találkozások, amelyek megváltoztatják a dolgaink addigi menetét. Péter Szabó Szilvi hiszi, hogy mindennek oka van. Selba Christian ’Cooky’ pedig sokkal bölcsebben szemléli saját sorsát, mint gondolnánk. Életünk sorsszerű történéseiről volt szó a Lélekközösség Peller Mariannal legutóbbi adásában.
Péter Szabó Szilvi úgy hiszi, minden okkal történik. Felidézte életének azt az időszakát, amikor rengeteg pofont kapott - úgy élte meg, hogy ezek csak erősítik őt.

A nagy változásokról a francia DJ, rádiós műsorvezető Cooky is tud mesélni, hiszen anno Franciaországot hátrahagyva költözött Magyarországra. 
Mostani párjára gondol úgy, hogy ő az a személy, akivel mindenképpen találkoznia kellett. Első perctől kezdve érezte, lesz dolguk egymással. 

Péter Szabó Szilvi a sorsszerűséget nem tartja nagyon nagy misztikus dolognak. Szerinte ez hétköznapi és az életünk minden percében benne van, hiszen a legkisebb találkozások is lehetnek sorsszerűek. Lehet, hogy egy találkozás nem a mi sorsunkban lesz meghatározó, viszont a másik emberében igen. Az énekesnő a párjáról gondolja azt, hogy ő az egyetlen ember, aki akkor is el tudja viselni és akkor is tud neki segíteni, amikor nagyon mélyen van. 

Szilvi elmesélte, párjával úgy jöttek össze, hogy valójában nem is akartak:
A beszélgetéshez később az asztrológus, Novák László is csatlakozott, aki elmondta, mindenkinek be kell kapcsolnia az érzelmeit. Nem lehet mindig mindent tudatból, fejből megoldani, mert az zsákutca. 

Ezzel kapcsolatban Szilvi felhozta, neki gyakran mondják, hogy a vesztét fogja okozni, hogy mindig az érzelmeire hagyatkozik és nem az eszére. Novák László viszont azt látja a lapokban, Szilvi mindent átgondol és szüksége van arra, hogy megértsen dolgokat.