Talkshow

Szulák Andi: tőlem a világon semmit ne követeljenek a közösségi média felüleletek

2019.11.29. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad... adásában Győzike többször is arra hivatkozott, hogy a közösségi oldalak megkövetelik tőlünk, hogy mindig jól nézzünk ki vagy éppen hamis képet mutatnak magukról ott az emberek. Szulák Andi viszont ezzel nem értett egyet, kijelentette: tőle aztán a világon semmit ne várjanak el ezek az oldalak. A pénteki adás vendégei Papadimitriu Athina, Varga Győző és Gáspár Győző voltak. 
Az első kérdésben máris teljes egyetértésben voltak a vendégek, hiszen mindannyian a szexuális témákat tartják a legkellemetlenebbnek, ha erről kell beszélniük.

Varga Győző elmondta, haveri társaságban esetleg poénosan szóba kerül, de akkor sem fejtegeti komolyan. Győzike azzal érvelt, hogy a cigányságnál nem illik erről beszélni. Sőt, esküvő előtt nem is lehet szó szexuális együttlétről, ezért mennek férjhez a lányok már 16 évesen. Athina pedig túlságosan szemérmesnek tartja magát ahhoz, hogy erről beszéljen. Szerinte ez mindenkinek a magánügye. 
Győzike szerint csak magunkat és egymást ámítjuk, ugyanis nem lehet mindenki egyenlő. Athina ugyan azt a választ nyomta meg, hogy minden ember egyenlő, azonban elmesélt egy történetet és Győzikével kellett, hogy egyetértsen.
Egy következő kérdés arra vonatkozott, mit gondolnak arról, ha egy férfi kozmetikushoz jár. Athina szerint egy férfi ne járjon kozmetikushoz, ő sem jár. Varga Győző szerint azért van 1-2 dolog, amit már „megkövetelnek” tőlük is, gondol itt néhány szőrszál eltávolítására. Győzike viszont ennél drasztikusabban látja a helyzetet.
Athina személyes történetinél elmesélte, mikor lánya, Nóri először látta őt a színpadon bekiabált előadás közben, hogy ott a mama. Amit természetesen az egész nézőtér megmosolygott. Győzikétől is hallhattunk egy fellépéssel kapcsolatos történetet, ő viszont nem ért oda a helyszínre, mert félreértette a település nevét. 

Gáspár Győző azt is megosztotta, hogy gyerekkorában papnak készült:
Varga Győzőről kiderült, hogy közgazdász végzettsége van, feleségét pedig legjobban az zavarja, hogy szétdobálja női fellépőruháit.