Talkshow

Hódi Pamela bevallotta, így ültette fel Berki az első randin

2019.11.27. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad... keddi adásának első kérdésénél Hódi Pamela titokzatosan beszélt ciki randiélményéről, amikor is a partnere nem érkezett meg. A történet végén kiderült, Berki Krisztiánról volt szó. Kökény Attila arról vallott, feleségével sokat vitatkoztak a kapcsolatuk elején, még azon is képesek voltak veszekedni, ki mosson előbb fogat. Erdélyi Mónika elmesélte, hiába volt jó gyerek, a jó cél érdekében képes volt verekedni is.
Pamela arról mesélt, hogy egyszer előfordult, hogy a randipartnere nem jelent meg a találkozón. Válaszul csak egy üzenetet írt, hogy: „szép voltál…”. Ezzel a modell úgy gondolta, le is zárta a történetet, azonban később egy véletlen folytán összefutottak, amikor megbeszéltek egy újabb randevút. Az már jól sikerült – emlékezett vissza Pamela.

A titokzatos illető pedig nem más, mint:
A korábbi cikis helyzeteket továbbgondolva a vendégek arról is diskuráltak, kinek milyen volt az első csókélménye:
Pamela szerint nem lehet sikeres az újrakezdés egy párkapcsolatban, ezt saját bőrén is megtapasztalta. Úgy gondolja, akkor jó egy párkapcsolat, ha a feleknek nem kell megváltozniuk. Előfordulhat, hogy szakítanak, mindenki megpróbál változtatni azokon a dolgokon, amiket a partner nem kedvel, aztán összejönnek újra. De itt már két megváltoztatott emberről beszélünk - magyarázta. 

Mónika és Attila viszont egyetértett abban, hogy működhet az újrakezdés, mert addigra a felek már ismerik a buktatókat. Mónika szerint ugyanakkora esély van egy új párkapcsolat sikerességére, mint abban az esetben, ha egy korábbit „veszünk elő” újra. A műsorvezető anno elvégzett egy kétéves párkapcsolati terapeuta képzést, így kitért a jó kapcsolat titkára is:
Kökény Attila második feleségével már 22 éve él házasságban, az énekes bevallotta, eleinte elég viharos volt a kapcsolatuk, sokat vitatkoztak. Attila úgy fogalmazott, meg kellett érniük arra, hogy ez a hevesség kicsit alább hagyjon, hiszen nagyon fiatalok voltak, mikor összeházasodtak. Talán 10 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy észrevegyék hibáikat és javítsanak rajtuk, de mindeközben szerették és szeretik is egymást.
Az első kérdés, amiben mindhárman egyetértetek, az az, hogy bántak már meg szöveges bejegyzést a közösségi oldalukon. Attila elmondta, hogy a bántó kommentekre néha válaszol, majd mikor megnyugszik, törli azokat. Viszont, amikor családját szidják, akkor otthagyja az őket védő álláspontot. Pamela is igyekszik mindig reagálni, viszont ő csak a mások által írt, trágár tartalmakat törli oldaláról. 

Erdélyi Mónika arról beszélt, műsora után hónapokon keresztül rengeteget bántották, egyszer nála is betelt a pohár:
A személyes kérdésekből kiderült, Mónika reggeltől estig púderezi magát. „Egyszerűen nem bírom elviselni, ha fénylik az arcom. Az számomra ápolatlan hatást kelt" - magyarázta. Egyszer még a repülőn is kölcsönkérte egy idegen, angol nő sminkjét.

Az is kiderült róla, hogy a jó cél érdekében még verekedett is az oviban:
Kökény Attila fél a macskáktól, sőt undorodik is tőlük. Nincs semmi konkrét története erről, ez így alakult ki benne. Azonban a másik két vendégről is kiderült, hogy nem kedveli a cicákat, Szulák Andi ezért gyorsan rá is tért a következő kérdésre. 

Attila gyerekkorában egyszer elesett a jégen és beverte a fejét. Akkora ütést kapott, hogy nem ismerte fel a családját. Eleven gyerek volt, egy perc nyugta sem volt, így szinte mindene volt már törve.

Pamela 5 évesen vett részt először szépségversenyen. Kislánya, Nati ujjlenyomatát tartalmazó gyűrűt visel gyakran. Idegességében kitakarítja a lakást, leginkább a rendrakás a mániája - derült ki mindez a modellről a személyes kérdései kapcsán.