Talkshow

Szulák Andi egy titokzatos férfiről: „Szerintem ebből újságcikk lesz”

2019.11.26. I 23:41
A Nyugi! Köztünk marad... keddi adásában Szulák Andi ismét izgalmas történeteket gyűjtött be a sztárokról. Iszak Eszti képtelen füldugó nélkül aludni, Hajas Laci jóban van az exeivel, de nem beszél velük, Köböl Anita pedig beismerte, hogy sosem volt elég önbizalma.
Szulák Andi első kérdése, azaz, hogy „Ismerkedésnél a férfi dolga-e a kezdeményezés?”, megosztotta a vendégeket. Laci szerint manapság bármelyik fél nyithat. „Csak a férfi kezdeményez, az már szerintem a múlté” – mondta a mesterfodrász. Eszti azt szereti, ha a férfi teszi meg az első lépést, és meghódítja őt. Mindig tartott a visszautasítástól, ahogy Anita is, aki azóta nem kísérletezik ilyesmivel, hogy gimnazistaként kellemetlen szituációba került egy sráccal. Színt kellett vallania neki, hogy miért szeretne vele találkozni iskolán kívül.

Abban viszont mindhárman egyetértettek, hogy a koszos cipő, a zsíros haj és a kellemetlen lehelet közül az utóbbi a legkiábrándítóbb egy emberben. Laci hozzátette, hogy a szájszagról nem biztos, hogy tehet az illető, egészségügyi okai is lehetnek. Anita szerint ő pályát tévesztett, és „orrnak kellett volna elmennie”, mert nagyon érzékeny a szagokra.

Az önbizalom is szóba került, ami a lányoknál okoz problémákat a hétköznapok szintjén. Iszak Eszti szerint ő még nem annyira magabiztos, mint amennyire szeretné. „Tudom, hogy sokkal sikeresebb is tudnék lenni akár a szakmámban és akár a magánéletemben is, hogy ha sokkal jobban szeretném és elfogadnám önmagam” – vallotta be a modell. Anita elárulta, hogy régóta foglalkozik azzal, hogy a lelki békéjét helyreállítsa, ezért pszichológushoz is jár. Lacinak régen nem volt önbizalma, de ezen sokat segített az, hogy szakmailag elismert ember vált belőle. „A megfelelni akarásban elveszel TE” – kommentálta Szulák, aki úgy gondolja, csak saját magunknak kell megfelelnünk.

„Milyen a kapcsolatod az exeiddel?” – jött a következő kérdés. Mindhárman azt válaszolták, hogy ugyan jó, de nem beszélnek volt párjaikkal. „Nem keressük egymás társaságát, de ha véletlen, valami oknál fogva valahol összefutunk, akkor szeretettel nézünk egymásra, nincs gyűlölködés” – vázolta fel a helyzetét Hajas. Anita nem hisz abban, hogy szakítás után létezhet barátság. Esztinek van olyan exe, akivel szívesen leülne egy kávéra, hogy meghallgassa, mi történt vele az elmúlt 10 évben, de alapvetően nem kíváncsi a volt pasijai életére.

A vendégek abban is egyetértettek, hogy a barátságnál nem számít a kor. Laci szerint az az igazi kérdés, hogy honnantól számít barátságnak egy barátság. „Lehet az is barátság, amikor mondjuk valakivel egy évig nem beszélgetsz, de utána amikor újra találkoztok, akkor olyan, mintha egy nap se telt volna el” – állította Laci.

Ezután egy pikánsabb téma került terítékre, miszerint álmában szeretkezett-e már valamelyikük. Szulák Andi nem titkolózott, elárulta, hogy mostanában romantikus álmai vannak. „Képzeljétek, így vénségemre ilyen rajongói dolgaim kezdenek lenni” – osztotta meg, de azt nem kotyogta ki, melyik külföldi filmsztárral álmodott. A sztároknak is volt mit mesélniük, mindegyiküknek volt már erotikus kalandja alvás közben:

A személyes körök során kiderült, hogy egy karibi forgatás alatt Eszti kitanulta a delfinidomár szakmát, ez élete egyik legjobb élménye volt. A modell a legkellemetlenebb díjátadós sztoriját is megosztotta:
Azt is megtudtuk, hogy igazi füldugó sommelier, sosem alszik el úgy, hogy ne legyen nála egy pár a kedvencéből, még a Szaharába is vitt magával.

Laciról sosem gondoltuk volna, hogy megbukott valamiből a szakmunkás vizsgáján. Szulák szerint a mesterfodrász címlapgyanús arcot vágott a kérdés felolvasásakor, így kíváncsian várta, mibe bakizott bele Laci:
Hajas egy másik hihetetlennek tűnő sztorit is elmesélt: fiatalon felmászott a Parlament tetejére, és még a nevét is felvéste a kupola falára.
Anitáról is előkerült egy bizarr sztori: gyerekként levágta a saját szempilláját egy körömollóval, és azt is elárulta, hogy vezetés közben imád hangosan énekelni.