Spirituális magazin

Solti Ádám a féltékenységről: csak az a baja a felnőtt filmmel, hogy rögzítik

2019.11.25. I 19:15
A Lélekközösség Peller Mariannal legújabb adásában a műsorvezető Vasvári Vivivel és Solti Ádámmal beszélgetett arról, hogy miből fakad a féltékenység, mit tehetünk ellene és mihez kezdjünk vele.
„Én régen nagyon-nagyon féltékeny típus voltam, de most már azért így az idő haladtával ez enyhült” – ismerte be Vivi, akinél általában a csajozós, flörtölős, kavarós ügyek verték ki a biztosítékot. Ádám nem féltékeny típus, de az érzelmi megcsalás neki is rosszul esne. Mariann és Vivi legnagyobb meglepetésére a csókolózáson viszont nem húzná fel magát. Nem féltékenykedik, ha érzi, hogy ő az, akit szeret a párja. Ezzel szemben úgy látja, a nők igénylik azt, hogy a férfiak féltékenykedjenek rájuk, felesége, Berni is ilyen.

Vivinél az egészséges féltékenység belefér, ha a férfi egy-két dolgot szóvátesz, az teljesen rendben van. A beteges és indokolatlan kirohanásokat viszont nem tudja tolerálni, találkozott már olyan sráccal is, aki két randi után balhézni kezdett azért, mert Vivi a fiú barátaival bulizott.

Ádám bevallotta, hogy benne is van féltés, hogy elveszíti a párját, de őt felvillanyozza az, ha másoknak is bejön a barátnője. „Engem feldob az, ha másokkal beszél, mondom, kicsit ilyen zizis vagyok, feldob, ha másokkal van, mások is imádják, és akkor tudom, hogy na, az én csajom a legjobb!” – mondta a színész. Az sem zavarná, ha a Playboy címlapján pózolna a kedvese, a felnőtt filmmel pedig csak az a baja, hogy rögzítik a történeteket. Mariann nem hitte el, hogy Ádámot nem zavarná, ha Berni mással szexelne. A színész kifejtette, mi a véleménye erről:
Azt is elárulta, többször is előfordult már, hogy megcsalt valakit. Volt, hogy beismerte hűtlenségét, más esetben pedig inkább eltitkolta. Vivi ezzel szemben azt állítja, ő még sosem tett ilyet. „Én inkább az vagyok, hogy hamarabb hívom fel telefonon, hogy figyelj vége, mint az, hogy megcsaljam, mert nekem utána nem lesz tiszta a lelkiismeretem, és nekem ez nagyon fontos” – mondta a modell. Mára jobban kezeli a féltékenységét, de régebben megrángatott olyan nőket, akikkel a párja flörtölt:
De mi van akkor, ha a féltékenység oka nem egy harmadik fél, hanem az anyagi különbségek, vagy a munka terén elért sikerek? „Nekem olyan volt, hogy több pénzt kerestem, mint a párom, és ő arra volt féltékeny” – mesélte Vivi, aki csak egy olyan férfira tud felnézni, akinek az övénél magasabb az egzisztenciája. Ádámot anno egy munkához kötődő csók miatt kérte számon a párja:
Mariann arra is kíváncsi volt, hogy vendégeinek ment-e már tönkre kapcsolata a féltékenység vagy a megcsalás miatt. Vivi azt mondja, nincsenek durva tapasztalatai, mindig ő szakított, még sosem hagyták el, de egyszer előfordult, hogy megcsalták. Hiába próbált megbocsátani, nem működött az újrakezdés.  

A műsorvezető rákérdezett, hogy miért is féltékenykedik Ádámra a kedvese. Vivi szerint a színész bőven ad okot a vitákra: ő is volt már szemtanúja annak, hogy Ádám a felesége szeme láttára bámult meg egy csinos nőt. A színész azzal védekezett, hogy ez nem teljesen így volt, de Vivi nem értett egyet. „Az nagyon paraszt Ádi, az paraszt, ott van melletted a feleséged, és más nőket bámulsz.”
A műsor második felére Novák László asztrológus is megérkezett, aki a tarot kártyát hívta segítségül, hogy megállapítsa, milyen szerepet tölt be Vivi életében a féltékenység. Úgy tűnik, a modellt nagy bánat érte nemrég, és most épp a megerősödés útján halad. László azt javasolja neki, hogy ne akarjon férfi attitűdöket felvenni és dominálni. 

Ádám és Berni kapcsolata is terítékre került. „Nagyon kötődsz, te kötődsz, függetlenül attól, hogy úgy tűnik, mintha nem te kötődnél” – mondta László, aki szerint Ádámnak sorsszerű a felesége. A színészről azt is megállapították Mariannal, hogy azért jár máshogy az esze, és azért kapcsolódik máshogy az emberekhez, mert a lelke egy másik naprendszerből származik, és nem él hosszú ideje a Földön. Berni értelmileg, Ádám pedig érzelmileg lát jól a világban, és a feleségről azt is elárulják a lapok, hogy igencsak féltékeny típus.