Talkshow

Péter Szabó Szilvinek két feles elég ahhoz, hogy négyet lásson mindenből

2019.11.25. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad... hétindító adásában Szulák Andrea Eke Angélát, Baronits Gábort és Péter Szabó Szilviát látta vendégül. Utóbbi egy kérdés kapcsán elárulta, nem sűrűn fogyaszt alkoholt és akkor sem sokat, hiszen két felestől már négyet lát mindenből. Emellett a vendégek elmesélték, hogyan élik meg a szakításokat, belelátnának-e mások gondolataiba, de megosztották praktikáikat arról is, mit tesznek, ha párjuk horkol.
Sok kapcsolatban okoz álmatlan éjszakákat a horkolás, erre vonatkozott a műsor egyik kérdése is, miszerint mit tesznek a sztárok, ha párjuk hangosan horkol.

Péter Szabó Szilvi finoman megsimogatja párja hátát, aki ettől körülbelül öt percre abbahagyja. Az énekesnő ezt a kis időt arra használja fel, hogy megpróbáljon elaludni.

Gábor elárulta, nem volt még olyan párkapcsolata, ahol probléma lett volna a horkolás. Viszont ha barátokkal aludt egy helyen, akkor előfordult, de ott nem volt finom simi – fogalmazott. 

Eka Angéla a füldugóra esküszik! Elmondta, minden kis neszre képes felébredni, éppen ezért szólóban is sokszor alszik füldugóval. Pokolinak tartja, ha a párja horkol. Szulák Andi szerint ezt nem is lehet megszokni, Szilvi ellenben azt mondta, minimálisan azért hozzá lehet szokni. 

A női vendégek Szulák Andival egyetemben egyetértettek abban, hogy jó dolog füldugóval aludni, de könnyen rá lehet függni. Éppen ezért óva intik Gábort attól, hogy kipróbálja!

A következő kérdés kapcsán kiderült, ki mennyit vár egy szakítás után, mielőtt újra randizni kezd. Baronits Gábor az egy hónapra voksolt, de kifejtette, ez nem számszerűsíthető:
Szilvi arról számolt be, ő inkább a hosszú kapcsolatok híve, tehát 3-4 hónap neki általában kevés ahhoz, hogy meggyászoljon egy szakítást. Angéla is egyetértett ezzel, hiszen ő is ragaszkodó típus. Neki már maga a szakítás is iszonyatosan hosszú idő. Egyszerűen nem megy a leválás, ezután pedig tényleg sok hónap telik el, mire újra nyitni tud.

A tekintetben, hogy a mobiltelefont, az autót vagy az alkoholt tudnák-e egy hónapig nélkülözni, teljes volt az összhang, hiszen mindannyian az utóbbira voksoltak. Péter Szabó Szilvi elmesélte, kifejezetten rosszul bírja az alkoholt, egy fröccsöt is inkább 2-3 óráig szürcsölget. 
Az énekesnő egyszer-egyszer szívesen belelátna az emberek fejébe, hogy megtudja mit, miért tesznek. Angélát és Gábort viszont nem érdekli, mások mit gondolnak. A színésznő úgy véli, elég jó abban, hogy kitalálja, mit gondol a másik ember vele kapcsolatban.  

Engem nem érdekel, ki mit gondol, úgyis nekem van igazam
 – felelte viccesen Gábor, majd hozzátette, akik a legközelebb állnak hozzá, azoknak szívesen olvasna olykor a gondolataiban. 

A személyes kérdéseknél Angéla megosztotta az egyik kalandos utazását is, ahol a taxisofőr elvette az összes pénzét.
Gábor elárulta, minden reggel a jobb lábával lép le az ágyról, teljesen mindegy melyik oldalon fekszik. Mesélt arról is, hogyan zavart meg egyszer egy előadást. 
Szilviről kiderült, szabadidejében szívesen íjászkodik, ahogy az is, hogy kislánykorában körülbelül egy éven keresztül rendszeresen homokot evett. Elárulta, hogy kislányának egyelőre nem engedi, hogy megnézze az Oroszlánkirályt, mert egy elmúlásról szóló történet szerinte még nem való egy háromévesnek.