Talkshow

Dér Heni: „Nevetek rajta, mikor elkezdi keresni a mellemet a testemen”

2019.11.24. I 23:04
A Női titkok Várkonyi Andinál legújabb részében is izgalmas témával várta vendégeit a házigazda. Dér Henivel, Villányi (Fresh) Andival és Hevesi Krisztával arról beszélgettek, hogyan óvható meg vagy éleszthető fel az a bizonyos láng egy kapcsolatban.
„Mindannyian párkapcsolatban vagytok, mennyire vagytok egyébként ilyen taktikázós, praktikázósok?” – kérdezte Várkonyi a csajoktól. „Én annyira ösztönlény vagyok, nem tudtam soha taktikázni” – vallotta be Villányi Andi. Hevesi szerint nem mindegy, hogy taktikázásról vagy a meglepetés erejéről beszélünk, az ugyanis fontos, hogy izgalmasak tudjunk maradni a párunk szemében. Maga a taktikázás pedig nemcsak negatív lehet, a pozitív eszköztár részévé is válhat. Heni hozzátette, hogy náluk az ilyen próbálkozások mindig röhögésbe fulladnak, egyszer előfordult, hogy szexi szettben próbálta megakadályozni azt, hogy a párja meccset nézzen, de esélye sem volt Ronaldóval szemben. A végén már ő sem hitte el a produkcióját, és a csábítás nevetésbe fordult át. 

Várkonyi ezután megragadta az alkalmat, hogy netes csábító praktikákat olvasson fel a vendégeinek. Mindhárman elvetették azt az ötletet, hogy kora reggel fehér pólóban ugorjanak be a zuhany alá a párjuk mellé. Viszont azt a trükköt, amivel állítólag fel lehet dobni a kanapén töltött estéket, Villányi kipróbálta Hevesin:
Heni szerint tényleg felcsigázza a pasikat, ha egy nő fehérneműben járkál a lakásban, abban pedig mind a négyen egyetértettek, hogy az szintén működik, ha társaságban a nő piszkos dolgokat suttog a párja fülébe. Heninél az is bevált, amikor egymással szemben ültek a pasijával, és nem értek egymáshoz, csak beszéltek arról, hogy mit csinálnának a másikkal. Hevesi szóba hozta az erotikus társasjátékokat is, ami kapcsán Villányi elárulta, múltkor a kedvesével vetkőzéssel spékelték meg a dartsozást:
Az énekesnő hozzátette, hogy a párjával 16 évig voltak legjobb barátok, mielőtt összejöttek. „Nekünk nem kellenek ilyen fölösleges körök, annyira őszinte az egész, annyira sémamentes, és annyira ismerjük a másikat, hogy ha én most bepróbálkoznék egy ilyen testidegen dologgal (…) rám nézne és megkérdezné, hogy te normális vagy?!” – jelentette ki Villányi. Hevesi szerint kellenek a kis játékok, miután a pár összeszokott, és közös életet élnek. „Azok a nők, akiknek a párja azért így néha egy kicsit ilyen vérpezsdítést behoz, azok sokkal elégedettebbek a párkapcsolatukkal, nyilván az együttlétekkel, és egyáltalán olyan jobbnak érzik, szerencsésebbnek magukat” – hivatkozott Hevesi egy ausztrál kutatás eredményeire.

Várkonyi úgy gondolja, az nagy pofon, ha az egyik fél ugyan próbálja megfűszerezni a közösen töltött időt, de a párja nem vevő rá. Hevesi szerint ez úgy kerülhető el, ha ismerjük a kedvesünket, és nem kész recept alapján akarjuk lenyűgözni őt. Ott érdemes kezdeni, hogy kitapasztaljuk, egyáltalán szereti-e a meglepetéseket, a következő lépés pedig az, hogy rájöjjünk, mire vágyik. A férfi-női különbözőséget is számba kell venni, ha készülünk egy kis produkcióval. Hevesi példát is hozott arra, mennyire máshogy állnak a férfiak egy együttléthez. Náluk az első a vizualitás, míg a legtöbb nő sötétben, lehunyt szemmel szeretne szeretkezni, mert szégyelli a testét. Heni nem ebbe a táborba tartozik: „Én nevetek rajta, mikor elkezdi keresni a mellemet a testemen, hát nekem ezzel nincsen problémám” – vallotta be az énekesnő:

Várkonyi arra is kíváncsi volt, vendégei szerint vajon visszahozható-e egy kapcsolat a szakadék széléről, ha már nincs szexualitás a felek között. „Valahol mi emberek olyanok vagyunk, ez a nekünk Mohács kell, hogy valahol akkor, hogy megijedek, hogy elveszíthetem a másikat. (…) Ha azt érzem, hogy elveszíthetem, hirtelen megijedek” – mondta a szexuálpszichológus. Ebben a helyzetben éledhet újra a láng, Heni beismerte, hogy ő már járt így, volt, hogy szakítás után adtak még egy esélyt az exével a kapcsolatuknak. Ugyan nem lett tartós a szerelem, de a szexuális életük flottul működött. Villányi és Várkonyi ezzel szemben azt vallja, ha egyszer valami tönkremegy, akkor ott annak vége.

A csajos beszélgetést egy férfi érkezése zavarta meg. „Ide hívtak mentőt?” – lépett be Győrfi Pál. A lányok rögtön elkezdték faggatni a mentősök szóvivőjét az esküvőjéről. Győrfi 10 éve vette el a feleségét anyakönyvvezető előtt, a templomi esküvőjüket viszont idén tartották. A csajok arra voltak kíváncsiak, volt-e nászút és nászéjszaka. „Nászutunk volt, gyerekkel, de azért ez más életforma, mint egy ilyen science fiction filmben, tudod, három gyerekkel az egy másik életforma” – mondta a mentős az intimitás kapcsán. Puha szülőnek tartja magukat a feleségével, fontos szabályuk volt anno, hogy a gyerekek nem mehetnek be az ágyukba, de a szigor nem tartott sokáig. „Nekünk tök sok erőfeszítésbe telik az, hogy az intimitást valahogy megtartsuk a kapcsolatunkban” – szögezte le, és hozzátette, hogy mindig előre megtervezik, mikor tudnak kettesben tölteni egy estét. Hevesi úgy látja, a tartós párkapcsolat titka: többször szerelembe esni, mindig ugyanabba a személybe, szerinte ez Paliéknál is így van.