Talkshow

Ember Márk: egy nő ne viseljen fehérneműt

2019.11.23. I 08:11
A Nyugi! Köztünk marad... pénteki adásának vendégei a kifutókon is bizonyított szépséges, Kárpáti Rebeka, a Pál utcai fiúk és A nagy Gatsby sármos színésze, Ember Márk és a magyar James Bond, Kautzky Armand. A vendégek beszéltek a "nagy Ő"-ről, a nők fehérnemű választásáról, de kitértek vicces rendőrségi szitukra is. 

Ha betekinthetnétek a jövőjükbe, Kautzky Armand egészségügyi állapotára lenne kíváncsi. Családapaként ez az elsődleges, meddig lehet még szerettei mellett. Elérkezett már abba a korba, hogy tudja kevesebb van hátra, mint amennyit eddig élt. Azt szeretné tudni meddig élhet minőségi életet és nem úgy, hogy orvostól orvosig jár. Ugyanígy vélekedett Márk is, aki fiatal férfiként szeretne majd családot és szeretne vigyázni emberekre maga körül, így nélkülözhetetlen a jó egészségügyi állapot. Kárpáti Rebeka a magánéleti történéseire lenne a legkíváncsibb, azért, mert az egy olyan terület, ahol nem hoz könnyen döntéseket. 

Rebeka úgy gondolja, több nagy Ő is létezik. Sok mindenkiből lehet később nagy Ő, ez azon múlik, hogy megteszünk-e mindent azért, hogy az a valaki legyen az igazi. Rebeka nem hisz abban, hogy valakit meglát az utcán és tudja, hogy Ő az. A férfi vendégek szerint viszont egy ilyen létezik. Márk úgy érzi most találta meg, és következik a munka, amiről Rebeka is beszélt, amitől megmaradhat, épülhet és beteljesülhet. Armand szerint sok nagy Ő létezik, mert amikor benne vagyunk egy kapcsolatban, sokszor hisszük azt, hogy az a valaki az igazi. Aztán jön egy másik, akkor róla gondoljuk ugyanezt, végül utólag jövünk rá, hogy ki az igazi nagy Ő. Az elmúlt 20 éve bizonyítja, ő megtalálta.

Egy következő kérdés kapcsán kitárgyalták, milyen fehérneműt viseljen egy nő. Márk erre semmilyen válaszlehetőséget nem választott, ugyanis szerinte egy nő ne viseljen fehérneműt.
Armand és Rebeka arra voksolt, mindenki viselje azt, amiben jól érzi magát. Utóbbi viszont kifejtette, a szexi fehérneműszetteket ne tartogassuk egy-egy jelesebb alkalomra, hanem a hétköznapokat is dobjuk fel vele. Egyrészt a viselőjének is magabiztosságot nyújt, másrészt a párja számára is esztétikus látvány lesz. 
A vendégek arról vallottak, kihasználták-e már ismertségüket. Armand úgy fogalmazott, ha előre engedik a sorban, akkor megköszöni, elnézést kér a többiektől és elfogadja. Azonban más kollégájával ellentétben nem várja el, hogy mondjuk egy szállodai szobát ingyen kapjon meg. 

Márk viszont annak köszönhetően jött ki jól egy rendőrségi esetből, hogy szerepel a Pál utcai fiúkban. 
Andi hozzátette, nincs ezzel semmi baj, korábban ő is számtalan kazettáját ajándékozta a Magyar Rendőrségnek. 

Márk elárulta, azt is, egyszer édesanyja azért úszott meg egy bírságot, mert megtudták, ki a fia. Armand kiemelte, van ennek negatív oldala is, ami a családtagokat is érintheti. Fiával azért bánt másképp egy tanára, mert Armand az édesapja és a tanár nem kedvelte őt. 
A személyes köröknél Kárpáti Rebeka elmesélte, egyszer egy bálról azért ment haza előbb, mert leöntötte magát és legurult a lépcsőn.
Rebeka megosztotta azt is, hogy egy átmulatott éjszaka után rúzzsal rajzolta tele exe autóját. Ehhez még egy kerítésen is át kellett másznia. 
Ember Márk minden színházi premier után leül az üres nézőtérre és végiggondolja a darabot. Megosztott még egy rendőrségi sztorit is, akkor azért úszott meg egy helyszíni bírságot, mert Petőfi verset szavalt nekik. 

Kautzky Armand azzal lepte meg társait, hogy semmilyen gyümölcsöt nem eszik. De mesélt arról is, miért nem ment el egyszer egy előadására.