Talkshow

200 meztelen ember előtt zenélt az Irigy Hónaljmirigy

2019.11.21. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad… csütörtöki adása csupa meglepetést tartogatott. Völgyesi Gabiról kiderült, hogy rendetlen, Sipos Tomi elárulta, lépett már fel swinger klubban az Irigy Hónaljmiriggyel, Dancs Annamariról pedig megtudtuk, indult már képviselői tisztségért.
A műsor hatalmas egyetértéssel indult, arra a kérdésre, hogy „Melyik mosdóba vigye a kislányát egy apa?”, mindhárman azt válaszolták, hogy a nőibe. „A férfiben ugye ilyen piszoárok is vannak, nem kell neki ott különböző dolgokat látni még ebben a korban” – magyarázta Tomi, hogy miért vitte a női mosdóba a kislányát. Annamari higiéniai szempontokat is figyelembe venne, szerinte a női mosdók sokkal tisztábbak. Szulák Andi más véleményen van ezzel kapcsolatban: „Időként elcsodálkozom, hogy mi nők, nekünk milyen fogalmaink vannak a higiéniáról, tehát az riasztó!” – véleményezte a benzinkúti női vécéket.

Arra, hogy élete melyik időszakát élné át újra, Völgyesi azt mondta, egyiket sem. Az általános iskola és a gimnázium alatt sokat bántották. „Hálás felület voltam nekik, mert ha engem bántottak, akkor én sírtam, én nem növesztettem páncélt magam köré” – emlékezett vissza a Unique énekesnője:
Annamari a mostot és a jövőt akarja megélni maximálisan. Tomi a felnőtt fiatalkoráig ugrana vissza az időben, mert hiányzik neki azoknak az éveknek a gondtalansága és tétnélkülisége.

A metroszexualitás is szóba került, Szulák rákérdezett, mit gondolnak vendégei arról, ha egy férfi szedi a szemöldökét. Tomi szerint ez teljesen rendben van, manapság belefér. Ő ugyan nem szedi csipesszel, de bevallotta, hogy vágni időnként szokta. Annamari úgy gondolja, egy férfi ne csináljon ilyet. „Szerintem az már annyira feminin” – mondta a színésznő, aki azt is utálja, ha az erősebbik nem gyantázza a lábát. A szőrös hát viszont már nála sem fér bele.

Bár a szőrtelenítésről megoszlottak a véleményeik, a vendégek maximálisan egyetértettek abban, hogy egy gyerek ne nézzen híradót. „Néha még azt mondom, hogy mi felnőttek se nézzünk. (…) Annyira negatív állapotot hoz még egy felnőttre is egy rossz hír vagy egy rossz képsor, ami nem biztos, hogy a gyereknek egészséges a fejlődésében” – indokolta válaszát Annamari. Gabi fiai lassan 6 és 8 évesek, ők szinte tévét sem néznek és nem is nagyon telefonoznak. A hármas abban is közös nevezőn volt, hogy a házasság jó buli, de nincs hatással a kapcsolatra. „Valamiért nem mozgat engem sem, meg az Ádámot sem” – mondta Gabi, aki 22 éve él együtt a Unique dalszerzőjével. „Az én válásom hosszabb, mint a házasságom volt” – jelentette ki Annamari, és azt is megindokolta, miért vannak vegyes érzelmei ezzel kapcsolatban:
Szulák egy pikáns kérdést is bedobott a sztároknak, arra volt kíváncsi, előfordult-e velük, hogy beleszerettek az egyik tanárukba. Tomi és Annamari teljesen ártatlanok, Gabi viszont bevallotta, nulladikos korában összejött az egyik tanárával:
De mi a helyzet a veszekedéssel? Gabi azt mondta, ő nem veszekedik, hanem vitatkozni igyekszik. Annamari a szeretteivel szintén nem balhézik, maximum a számára semleges emberekkel. „Én egy nagyon rossz vitapartner vagyok, mert én nagyon hamar átesek a vitából a veszekedésbe” – vallotta be Tomi.

A személyes körökből kiderült, hogy Annamari gyerekként takarítónő szeretett volna lenni, ugyanis imádott sepregetni. Gabi megosztotta, hogy a párjában a humora fogta meg, és azt is elárulta, hogy anno lila hajjal járt a jogi egyetemre. Tomi elmesélte, hogy az Irigy Hónaljmiriggyel egyszer egy swinger klubban is felléptek, azon a bulin 200 meztelen ember előtt zenéltek: