Talkshow

Megdöbbentő titkot árult el Szebeni Delhusáról

2019.11.20. I 23:26
Péterfy Bori szerint a monogámia nem természetes állapot, Delhusa Gjon nem tud eltekinteni a helyesírástól, Szebeni István pedig acetonnal járt a strandra gyerekként. A tévés nemcsak azt árulta el, miért kell a fürdőzéshez alkohol, a műsor végén behúzta a váratlant, és egy meglepő titkot is megosztott. A hallottaktól Gjoninak még a szava is elakadt.
Már az adás elején kiderült, hogy mindhárman odafigyelnek az élet apró örömeire, és értékelik azokat. Bori szerint már az öröm, hogy élünk, és a rossz dolgokat is át lehet fordítani. A koránkelés számára borzalom, de csodás érzés, hogy ő ébresztheti fel a gyermekét. Gjon szerint már akkor jól vagyunk, ha a megszokott napi kihívások mellett nem találkozunk újabb problémákkal. Szebenit megváltoztatta kisfia születése, ha a gyermeke rendben van, akkor mindennek tud örülni.

Szulák arra is kíváncsi volt, vendégei hisznek-e az előre elrendelt történésekben. „Szerintem vannak sorsszerű dolgok, de alapvetően az ember maga irányítja az életét” – mondta Bori, és a fiúk is egyetértettek vele. Andi szerint nála sorsszerű az, hogy előadóművész lett. „Szerintem a sors egy picit az energiák bevonzása” – vélekedett Gjon, szerinte Andi is látens módon vonzotta be a színészetet. „Hát meg ehhez voltál a legjobb, hát lehet, hogy minden másban béna voltál” – mondta nevetve Bori. „Én tudod, mi vagyok? Én vízöntő vagyok. Tudod, mi hiányzik a vízöntőből? A hiba! – mondta mókásan a műsorvezető. 

„Monogám az ember?” – jött a következő kérdés. Mind a négyen úgy gondolják, a monogámia döntés kérdése. Bori szerint egyáltalán nem természetes dolog a hűség, és a férfiakhoz hasonlóan a nőkben is kódolva van, hogy ki-kitekintsenek egy kapcsolatból. 
De vajon ismert ember és rajongója között kialakulhat-e komolyabb, romantikus kötelék? „Nekem az életem összes kapcsolata rajongóból lett” – vallotta be Gjon, akinek szerencsére szoros barátságokat is adott az ismertség. 

A hármas abban a kardinális kérdésben is egyetértett, hogy kinek a dolga lehajtani a vécéülőkét. A válaszuk egyértelműen az, hogy azé, aki használta. Szebenit az idegesíti inkább, hogy mindig nála fogy el a vécépapír és a fogkrém. Borit az érdekelte, a fiúk kikérik-e maguknak az ülve pisilés gondolatát. István elismeri, hogy este, a sötétben egyszerűbb és kényelmesebb leülni a vécére, de ezt csak és kizárólag otthon teszi meg. 

A vendégektől egy másik kérdésre is azonos válaszok érkeztek: szerintük manapság is nagyon fontos a helyesírás. Boriba belenevelték ezt, de elismerte, hogy egyre elnézőbb. „A social médiában nekem tetszik ez a nyelvváltozás, ez a fura, roncsolt, ilyen szlengnyelv” – mondta az énekesnő. Szebeninél a helyesírás fokmérő volt a párválasztás idején is. „Nálam abszolút alapműveltség, nálam öt osztállyal lejjebb tud kerülni valaki, ha nem tud helyesen írni” – helyeselt Gjon.

Boriról kiderült, hogy gyerekkorában ritmikus sportgimnasztikázott, Szebeni ezt az énekesnő alkatából is meg tudta állapítani. Egy kellemetlen történet is előkerült, Bori elmesélte, mi volt a legmeglepőbb dolog, amit stage diving közben tapasztalt:
Gjoniról megtudhattuk, hogy ha nem zenésznek állt volna, az ékszerészet rejtelmeiben merült volna el. Szebeniről kiderült, hogy miért járt acetonnal a strandra, a tévés alaposan meglepte társait a történettel:
„Ki volt Pisti keresztanyjának az első férje?” – tette fel utolsó kérdését Szulák. „Most már csak az a kérdés, ki a keresztanyja…” – reagált Gjoni, majd Szikorára tippelt. Bori Fenyőre szavazott, majd kiderült az igazság: Gjoni volt a férj! Az énekesnek a szava is elállt: „Tényleg? Úúúúristen! Az egy nagyon érdekes történet volt…” – magyarázkodott a zenész.