Talkshow

Könnyebben békülnek a férfiak?

2019.11.19. I 23:00
Voksán Virág, Doszpot Péter és Mészáros Árpád Zsolt furcsa első csókról, békülésről és csalódásokról vallott Szulák Andinak. Természetesen vicces és megdöbbentő történetekből sem volt hiány, MÁZS elmesélte, hogy kerítésen átmászva próbált bejutni egy EDDA-koncertre, amit a rendőrök nem néztek jó szemmel. 
Az adás ezúttal az első csókok élményével indult. Doszpot Péter megúszta a történetmesélést, ugyanis azt mondta, nem emlékszik rá. MÁZS a nővére egyik barátnőjével csókolózott először. „Olyan érzés volt, mintha kiléptem volna az univerzumból” - fogalmazott a színész.

Voksán Virág egy angliai nyelvtanfolyamon ismerkedett meg egy török fiúval, akivel később egy parkban csattant el az első csók.
Szulák Andiból is előtörtek az emlékek, ő is felidézte azt a bizonyos első alkalmat, amely a Múzeumkertben történt. „Még most is érzem a fiú kabátjának illatát az orromban” - fogalmazott a műsorvezető. 

A vendégek egy másik kérdés kapcsán egyöntetűen kijelentették, hogy sokszor csalódtak már. Virág és Péter egyetértettek abban, hogy vannak kisebb és nagyobb csalódások is, de egyénfüggő, hogy ki hogyan él meg bizonyos szituációkat. Doszpot Péternek az volt az egyik legnagyobb csalódás az életében, amikor megszakadt egy több mint 20 éve tartó barátsága. MÁZS szerint ez az élet velejárója, elmondta, számára az volt a legnagyobb csalódás, amikor megtudta, hogy vesedaganata van. 
Virág elmondta, habár külseje talán nem ezt sugallja, de ő a jófiúkat szereti, akiknél belefér az is, hogy egy-egy megható élethelyzetben hullatnak néhány könnycseppet. Doszpot Péter arról számolt be, hogy boldog pillanataiban ő is el szokott érzékenyülni, és egyáltalán nem tartja ezt férfiatlannak. Mészáros Árpád Zsolt arról mesélt, hogy szinte mindennap sír, mert még egy film is meg tudja hatni. 

Azért mert egy férfi sír, nem gyengébb, hanem értékesebb lesz 
- fogalmazott a színész.

A műsorban kiderült, talán a férfiak a békülékenyebbek. Virág szerint a nők haragtartóbbak, így náluk is párja kezdeményezi a békülést. Ezzel a férfi vendégek is egyetértettek, ők is így tesznek kapcsolatukban. Doszpot Péter elmondta, nagy vitáik szoktak lenni feleségével, ő azonban hamarabb elengedi a dolgokat, és van, hogy faképnél hagyja a még veszekedő Evelint.
A személyes körökből kiderült, Voksán Virág tíz évig mindennap három túró rudit evett reggelire. Bevallotta, hogy ez a szokása csak annyiban változott, hogy egészségesebbre cserélte a desszertet. Sosem tanult meg kerékpározni, mert egyensúlyérzéke nem túl jó. Hozzátette, biztos meg tudta volna tanulni, ha akarja, de annyira nem vonzotta. 

Péter legidegesítőbb tulajdonsága az, hogy hasznos dolgokat is kidob. Ő nem szelektálásnak hívja, hanem rendrakásnak. „Ha egyszer nem használjuk, akkor nem kell" - magyarázta. Megosztotta azt is, hogy csak ő moshatja ikerlányai haját. A fürdetés az mindig apaprogram volt, a hajmosás pedig a mai napig is az. „Riadtan nézem, 10 évesek és egyszer majd jön az, hogy ajtó bezár, aztán csókolom" - reagált Doszpot. 

MÁZS elmesélte, hogy egyszer egy kerítésen átmászva próbált bejutni egy EDDA-koncertre, ami a rendőröknek annyira nem tetszett...
A színészről kiderült az is, hogy tini korában úgy próbált csajozni, hogy igazoltatta a lányokat. Amikor ez kiderült, ezért már komolyabb büntetést, felfüggesztettet kapott. MÁZS elárulta azt is, hogy 6-7 éves kora körül vezetett először autót.