Talkshow

Vasvári Vivien: „16 évesen majdnem megerőszakoltak!”

2019.11.18. I 23:33
Elképesztő dolgok derültek ki a sztárokról a Nyugi! Köztünk marad… legújabb adásában! Müller Attila első találkozásukkor fejbe rúgta a barátnőjét, Gáspár Zsolti szerint Demcsáknak „jó a bulája”, Vasvári Vivi pedig ellenőrzőt hamisított gyerekként.
Szulák Andi egy intim kérdéssel indította a beszélgetést, miszerint ráülnek-e vendégei a vécére idegen helyen. Attila és Vivi csak rokonoknál és barátoknál teszi meg, Zsolti viszont még ennél is megfontoltabb. „Ez a vécézés, ez meg a vesztem” – mondta Győzike testvére, aki azt is elárulta, ha Pesten hívja a természet, irodákba és autószalonokba jár vécézni. „Nagyon tiszta, az autószalonok meg nagyon brutál, az meg olyan, mintha otthon lennék!” – tette hozzá. 

Zsoltinak a flörtölésről is megvan a véleménye, szerinte az már megcsalás. „Nálunk ez szigorúan tilos” – jelentette ki. Az édesapjától kapna is egy pofont, ha ilyet csinálna. „Én minden hónapban kapok tőle pofont, ilyen jó atyai pofont, kell is! Győzi az többet kap, mert neki több kell” – kotyogta ki. A feleségét például azért nem mutogatja nyilvánosan, mert fél, hogy elszeretik tőle. Azt mondta, náluk cigányoknál szigorúak a szabályok, az asszonyok a strandon sem hordhatnak olyan fürdőruhát, ami sokat mutat. Vivi hitetlenkedve kérdezte, hogy miért, nem büszke Zsolti arra, hogy jól néz ki a felesége? „Büszke vagyok rá, de este!” – zárta le a vitát a férfi. Vivi szerint a flört belefér, mert a férfiak igénylik a visszaigazolást, és azt is beismerte, neki is jól esik, ha megnézik őt.

Szulák arra is kíváncsi volt, a sztárok szerint probléma-e, ha a férfi alacsonyabb a barátnőjénél. A házigazda azon a véleményen van, hogy néha szexi, ha a férfi alacsonyabb, de Vivit például zavarná a dolog. A fiúk szerint manapság a magasság nem jelenthet problémát, Zsolti egy alacsony cigány gyereket is el tudna képzelni Vivi mellé:
„Tettetek már meg olyat valakiért, amit később megbántatok?” – szólt a következő kérdés, amire Attila azt válaszolta, hogy volt olyan projekt, amibe túl sok pénzt és energiát tett. Zsolti nem tudna olyat mondani, amit megbánt volna. „Ha meg kéne halnom egy óra múlva, nagyon tisztán, ilyen zöld úton mennék át. Nagyon nincs bűnöm, Istenemre mondom” – állította Gáspár. Vivinél előfordult, hogy olyan barátnőn segített, aki csúnyán átverte, el is mesélte az árulás történetét:
De nem ez volt az egyetlen durva emlék, amit sikerült felidéznie a luxusfeleségnek. 16 éves korában kis híján megerőszakolta őt egy aberrált férfi futás közben. Nem csoda, hogy ennyire félti a gyerekeit:
A személyes körök során még több új infót tudhattunk meg a vendégekről. Müller Attila elmesélte, hogyan lehetséges az, hogy az első találkozásukkor fejbe rúgta a feleségét:
Gáspár Zsolti arról áradozott, milyen különleges viszonyt ápol kedvencével, Béci báránnyal. Mindent megbeszél vele, azt is neki sírta el, amikor a felesége és a rokonság kiosztotta azért, mert egy televíziós műsorban csapta a szelet Demcsáknak. „Szia, de jó bulád van!” – idézte fel Zsolti, hogy mit is mondott a műsorvezetőnek:
Vasvári Viviről kiderült, hogy gyerekként sokat lógott az iskolából, volt, hogy akkor lépett meg, amikor kihívták felelni. A beírásokat egyszerűen csak kitépte az ellenőrzőjéből.