Spirituális magazin

Tatár Csillának meg kell tanulnia, nem csak neki lehet igaza

2019.11.18. I 19:00
Egyes keleti hitrendszerek és filozófiák szerint létezik a reinkarnáció. Az újjászületés lényege, hogy újra és újra visszatér a lélek más és más testben, más és más családba, körülmények közé, hogy így fejlessze önmagában a hiányos tulajdonságokat. A cél a tökéletesedés. Hányszor kell visszatérnünk? Pontosan mi az oka és módja ennek? Mégis honnan jön a lélek, aki leszületni készül? Peller Mariann a témával kapcsolatban szkeptikus Tatár Csillával és a spirituális beállítottságú Szabó Simonnal beszélgetett.
Tatár Csilla úgy érzi, nem először él, de nem tud teljes mértékben hinni az újjászületésben, ugyanis ehhez neki tudományos bizonyítékra lenne szüksége. Azért gondolja, hogy nem először van itt, mert megmagyarázhatatlanul kötődik bizonyos helyekhez. Peller Mariann megállapította Csilláról, annak ellenére, hogy szkeptikus típus, mégis spirituális beállítottságú.

Szabó Simon viszont vállalja, hogy spirituális, sőt meg is osztott egy történetet az élet körforgásával kapcsolatosan. 
Simon mesélt arról is, hogyan szenvedett balesetet évekkel ezelőtt. A színész elmondta, az volt a mázlija, hogy a gázra lépett és nem a fékre. Édesanyjának nem mesélte el a történteket, ő azonban megérezte, hogy valami történt fiával.
Csilla szerint csak a fejlődés lehet az értelme annak, hogy többször élünk. Simon viszont nem tud erre konkrét választ adni, ugyanis szerinte nem mindegy, hogy emberi lélekként vagy falevélként születik újra.

Gyurkó Katalin védikus asztrológus Csilláról és Simonról is egyaránt azt mondta, több életen vannak már túl. Csilla olyan életekből jött, ahol mindig igaza volt. 
Ebben az életében viszont azt kell tanulnia, hogy lehet a dolgokat másképp is nézni. A családtagok segíthetnek abban, hogy puhuljon a véleményalkotása, mondta Csillával kapcsolatban az asztrológus.

Simon előző életei nagyon közösségiek voltak, sokszor feláldozta magát és másokat tolt maga elé. A fejlődése olyan irányba mutat, hogy meg kell találnia azt a kreativitást, azokat a művészi értékeket, szerepet, ami segíti az önkifejezésben. Ez már legalább a második ilyen önfeláldozó élete. Gyurkó Katalin azt is elmondta a színészről, hogy jelenlegi életében is sokkal jobban érzi magát, ha közösségben van, és nem övé a szólószerep. 

Szabó Simon teljesen egyetért ezzel, ezért is foglalkozik a rendezéssel, ez ugyanis egy csapatmunka, és nem az individuumot helyezi előtérbe. 

Sosincs bennem olyan vágy, hogy olyan nagy főszerepet játsszak, hogy megmutassam a világnak
- mondta a színész.

Míg Csillánál megállapítható, hogy kifejezetten sok férfi életből jött, ezzel szemben Simonnál sok a női energia, így sok női élete lehetett korábban.