Talkshow

Dér Heni kommandós énjéről vallott

2019.11.17. I 23:00
A Női titkok Várkonyi Andinál legutóbbi adásában a műsorvezető azzal lepte meg vendégeit, hogy behozhatták telefonjukat a lakásába, de csak azzal a feltétellel, ha megosztják, ki hívja vagy üzen nekik. Mádai Vivinek, Dér Heninek, Radics Giginek, de még Várkonyi Andinak is érkezett hívása vagy üzenete. 
A vendégek először furcsállták a helyzetet, mert forgatás alatt nem szokták használni telefonjaikat. Mádai Vivi viszont elmondta, nála forgatások alatt is ott van a mobilja, a templom az egyetlen hely, ahol nem veszi elő. 

Mindhárman kóddal védik telefonjaikat, de Gigiét és Viviét szinte mindenki tudja, Mádai az övét kis híján el is árulta Andiék előtt. Heni szerint párja tudja az ő kódját, viszont ő nem tudja párjáét, és nem is akar ezzel foglalkozni, mert akkor biztos elkezdené zavarni a dolog. 

Ennek kapcsán arról kezdtek el beszélgetni, hogy ki az, aki belenéz a párja telefonjába. Heni elmondta, rendszeresen csinálta, sőt egyszer fél évig nyomozott párja után. Az énekesnő azt tanácsolta, senki se kövesse a példáját. Andi és Gigi is színt vallott, amikor úgy érezték, van rá okuk, előfordult, hogy ők is belenéztek párjuk telefonjába. 
Vivi szerint minden férfi telefonjában van olyan, aminek nem örülnének a nők, ha látnák. Ő sosem nézett még bele férje telefonjába, annyira nyíltan kezelik ezt a helyzetet, hogy nincs szükség erre. 

Gigi egyszer elhagyta a telefonját és még mindig attól tart, hogy bizonyos fotói napvilágra kerülnek. Vivi éppen ezért nem tárol telefonján pikáns képeket, azonban Heninek vannak, amiket kóddal véd.

Gigi, Heni és Andi elárulták, szoktak "kamu telefonálni". Ilyenkor próbálják elkerülni a kínos szituációkat. 
Mádai Vivi a telefonhasználatról azt mondta: 

telefonfüggőként azt tudom mondani: jó dolog ez, csak csínjával. 

Vivi nagyon ritkán használ retust a képein, viszont filtereket annál inkább. Már-már mániákusan szeret ezzel játszani. Dér Heni egyszer retusálta egy fotóját és nagyon kínos helyzetbe került miatta, ugyanis elkövetett egy hatalmas bakit. 
Ezúttal Csonka András érkezett vendégségbe a hölgykoszorúhoz, aki első perctől kezdve otthonosan érezte magát, ugyanis reggelente neki is a telefonja az első. Sőt, volt, hogy pánikba esett, amikor nem találta mobilját. 
Andrást viszont zavarja, ha valakivel beszél és az illető a telefonját nyomkodja, ez szerinte bunkóság. A vacsoráját csak Gigi fotózza le néha, viszont mosdóba egyikük sem megy telefon nélkül. Heni az egyetlen, aki mindennap készít magáról képet, sőt azt is elárulta, vannak meztelen képei is a telefonján.