Talkshow

Ezt csinálják Göncziék, ha épp nincs idejük szeretkezni

2019.11.14. I 23:19
Szulák Andi ezúttal Fésűs Nellyvel, Gönczi Gáborral és a Bon Bon énekesével, Szolnoki Péterrel beszélgetett. A szex, a szakítás utáni barátság és az apás szülés kérdése is terítékre került.
Elsőként a közösségi oldalak használatáról kérdezte vendégeit Andi. Peti bevallotta, hogy rengeteget facebookozik, ugyanis 2 hivatalos és egy 1 privát oldala is van. Mókás bejegyzésekkel szórakoztatja a követőit, és szereti, ha egy poszt vitát gerjeszt. Gönczi ezzel szemben csak élőben szeret szópárbajozni, a pötyögés túlságosan elnyújt egy vitát, ráadásul sokan nem kulturáltan fejezik ki a gondolataikat. Nelly szerint nem mindegy, hogy ki ír negatívat. „Az, hogy ha egy kiskutya válaszol nekem valamire, az engem nem érdekel. Tehát én az arcomat vállalom, a testemet vállalom, az egész életemet vállalom a nyilvánosság előtt, akkor engem egy kutya ne kritizáljon!” – jelentette ki a színésznő.
Arról megoszlott a vendégek véleménye, hogy jelen legyen-e az apa a szülésnél. Nelly szerint sok férfi tehetetlennek érzi magát a szülőszobán, és olyan helyzetben látja a párját, amiben nem akarja. „Vizuálisan nem egy nagy élmény, mindazonáltal, ahogy a gyerek megérkezik, az nem a legszebb Rubens-festmény” – mondta. A fiúk szerint egyértelmű, hogy az apának a kedvese mellett van a helye. Gönczi a feleségével együtt írta a fájásokat és végig jelen volt, de szigorúan az indulási oldalon állt, azaz a felesége mellett. Szolnoki mindhárom gyereke születésénél bent volt, és jó tanácsokkal is igyekezett ellátni a volt feleségét. Egyik megszólalása után kis híján ki is küldték őt:
A szülésről ugyan másképp gondolkodnak, de volt, amiben tökéletesen egyetértettek! Mindhárman addig nyomkodják a lift gombját, amíg meg nem érkezik, és abban is közös nevezőn vannak, hogy létezik barátság szakítás után, de csak ha már évek teltek el a szétválást követően. Nelly szerint azért van szükség az időre, mert kevés az a szakítás, ami közös megegyezésen alapul. Valamelyik fél mindenképp sérül, és a sebnek be kell gyógyulnia. Szolnoki szerint nemcsak a sértettséget, hanem a kudarcélményt is fel kell dolgozni. Az ő első házassága nem sikerült, de mai napig jó barátságot ápol a volt feleségével. Gönczinek is van olyan exe, akivel mai napig jóban van.
Andi a szexre is rákérdezett, pontosabban arra, hogy hányadik helyen áll a fontossági sorrendben egy kapcsolatban. Szolnoki vállalja, hogy szerinte „egy férfinek az első a szex”, pontosabban az, hogy jól működjön:
Amíg nem voltak gyerekei, Nellynél a szex akkor is csak a második helyen állt, ugyanis legfontosabb a szakmája volt. Amióta anya lett, a testiség még inkább háttérbe szorult, mert nehéz megoldani, hogy a gyerekek ne nyissanak be, ne legyenek otthon, és mindeközben egymásra is tudjanak hangolódni a férjével. „Mi úgy csináljuk ezt, hogy fontos az éreztetése annak, hogy amúgy, egyébként szeretnénk, csak most nincs lehetőség, tehát, hogy mi például ki tudjuk fejezni azt valahogy, megvannak rá az ügyes trükkjeink. ...Ilyen őskori módszerek, hogy úgy szorítjuk a másik kezét, és mondunk egy olyat, hogy a gyerek ne értse, de ott akkor mi éppen fejben most OTT vagyunk... Nem azt mondom, hogy az olyan, mint egy szex, de valami olyasmi, hogy érezzük, hogy a másik is most nagyon akarja, és én is, és ezt most egy időben nagyon-nagyon szeretnénk” – árulta el Gönczi.
A személyes körök is izgalmas történeteket elevenítettek fel. Szolnokiról kiderült, hogy gyerekként szégyellt harisnyát hordani, és eredetileg fuvolaművésznek készült. Nelly elmesélte, hogyan esett le a díszletről Bagiraként A dzsungel könyve bemutatója előtt három nappal. A premiert részleges oldal- és teljes keresztszakadással csinálta végig.

Göncziről sokan tudják, hogy a zene is szerves részét képezi az életének, de azt talán kevesen sejtik, hogy volt köze a Sátánhoz is. Na persze nem ÚGY!
Egy romantikus történetet is megosztott arról, hogyan jöttek össze a feleségével, szerintünk érdemes lenne megfilmesíteni a sztorit: