Talkshow

Evelin bevallotta, ki az igazi főnök a Gáspár családban!

2019.11.13. I 23:14
Gáspár Evelin nem hord melltartót, Megyeri Csilla magában beszél, Zámbó Krisztián pedig lehúz egy felest minden fellépés előtt. Ilyen és ehhez hasonló titkokat húzott ki a sztárokból Szulák Andi a Nyugi! Köztünk marad... szerdai adásában.
A házigazda fogós kérdéssel indított, arra volt kíváncsi, a chatelés is megcsalásnak számít-e a vendégei szerint. A lányok azt válaszolták, attól függ, miről beszélget a párjuk más nőkkel. 

„Azért már egy olyan laza világban élünk, ahol beleférnek ezek, hogy egy kis visszaigazolás, főleg így a férfiaknak, a férfiassága megtépázódik, azért kapjon egy kis löketet, hogy igen, ő még jó pasi – mondja Evelin, aki szerint a férfiak manapság kevésbé érettebbek, mint a nők. Csillának pont mostanában volt balhéja párjával, Zsoltival a szomszédasszonyuk miatt, így ő érzékeny a témára. 

Ezután egy még érdekesebb téma, a hazugság került terítékre. Evelin lazán bevállalta, hogy mint mindenki, ő sem mindig őszinte. „Szeretem csapni így a pasiknak a szelet, meg ők is nekem, és én ott nagyon sokat hazudok. Hát például az egyik nem tud a másikról, meg ilyenek, és ennek azt, amikor ezzel vagyok azt, szóval ilyenek” – mondja Győzike lánya. 

Csilla az anyukájának szokott füllenteni, hogy ne aggódjon, vagy a párjának arról, hogy épp merre jár. Krisztián esetleg akkor szépítene, ha párja terhesen megkérdezné, hogy csinos-e. 

A sztárok a legnagyobb rémálmukról is vallottak, Eveliné a családjához, Csilláé a fogsorához, Krisztiáné pedig egy tűhegyhez köthető. A zenész az álmok kapcsán egy megható családi emléket is megosztott. „Gyönyörű szép álmaim szoktak lenni apuval” - mondta, majd egy konkrét példát is elmesélt:
Arra a kérdésre, hogy „Mennyiért vetkőznél le a kamerák előtt?” Evelin és Csilla is azt válaszolta mókásan, hogy „Ezért a testért nem fizetne senki.” Győzike lánya szerint ő egy olyan családból jön, ahol ez nem norma, és hiszi, hogy az a helyes, ha az ember csak a saját párjának mutogatja magát, mert ő az, aki arra érdemes.

Olyan érdekességek is kiderültek, minthogy Csillának nincs megcsináltatva a cicije, vagy hogy Evelin nem hord melltartót, mert saját elmondása alapján neki melle sincs, és így jól is érzi magát. Krisztián és Csilla, ha megtudnák, hogy csak egyetlen órájuk van hátra az életből, szeretkeznének párjukkal egy utolsót, ezzel szemben Evelin ekkor már nem magára gondolna: felajánlaná valamelyik szervét, hogy segítsen egy rászorulón.

A műsor legizgalmasabb részét egyértelműen a személyes kérdések adták. Evelin megosztotta, hogy ki az igazi főnök a Gáspár családban. A válasz sokakat meglephet…
Győzike lányáról az is kiderült, hogy a neten a legtöbben arra kerestek rá vele kapcsolatban, hogy mi a végzettsége. Most elárulta, mit tanult, illetve azt is, hány nyelvvizsgája van:
Zámbóról kiderült, hogy minden koncert előtt ledönt egy felest idegnyugtatásként, de nem ez volt az egyetlen története, aminek köze van a piához. Egy alkoholmámoros produkciót anno az anyósa is látott tőle:
Megyeri Csilla a rá vonatkozó kérdések során sem okozott csalódást! Büszkén vállalta, hogy időnként magában beszél otthon, majd kiteregette a szennyest, és elárulta, volt, hogy megvonta a szexet párjától, amikor Zsolti pocakot növesztett:
Egy megdöbbentő, bizarr álmáról is vallott. Ahhoz, hogy ez teljesüljön, szükség lenne egy hullára…