Talkshow

Uszkó László: A piával óvatosan, de azért egy sör mindig belefér

2019.11.12. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad... adásában ezúttal Keresztes Ildikó, Pribelszki Norbi és Uszkó László felelt a vicces és őszinte pillanatokért. Ildiről és Norbiról kiderült, hogy általában fekete fehérneműt hordanak, Uszi viszont többnyire semmilyet. A sztárok 18 éves kori önmaguknak is üzentek.
Ildi és Uszi szerint egy nőnek nem illendő káromkodni. Ugyanakkor hozzátették, egyszer-egyszer mindenkivel előfordul, hogy túl sokat iszik egy buliban, de nem mindegy, hogyan viselkedik utána. Norbi éppen ezért azt az opciót választotta, hogy nem szereti, ha egy nő annyit iszik, hogy már nem tud magáról. A monokinizést viszont egyikük sem tartotta illetlenségnek. Ezzel kapcsolatban Keresztes megjegyezte, ő nagyon szeret így napozni, habár nem Magyarországon.
Arra a kérdésre, hogy tudja-e, milyen fehérnemű van rajta, Keresztes magabiztosan felelt. Az énekesnő bevallotta, hogy ugyan nagyon szórakozott természet, de azért nem annyira, hogy ne legyen képben, mi van rajta. Hozzátette, alapjáraton sokat hord feketét, így fehérneműben is inkább a sötét színt preferálja. 

A fekete szín szeretetében maximálisan egyetértett Norbi is, ugyanis ruhatárának 90%-a ilyen árnyalatú darabokból áll. Ezért, nem is kellett gondolkodnia rajta, hogy ezúttal is fekete alsót viselt. 

Uszkó Laciról azt gondolták, tréfál, amikor azt válaszolta, nem hord alsónadrágot. Viccnek azonban most nyoma sincs, ugyanúgy, ahogyan fehérneműnek sincs, hiszen azt csak bizonyos esetekben visel.
Ildi és Norbi a műsor során számos kérdésben maximálisan egyetértett, így a tekintetben is, mit üzennének 18 éves kori önmaguknak. Mindketten az „A" opciót választották, vagyis azt: „merj hibázni". 

Uszkó László viszont egy hosszabb történetet mesélt életének ezen szakaszáról. Ő azt üzenné: „az élet mindenért kárpótol". 

„Mi csak kicsiket álmodtunk, nem nagyot. Én mindig szerettem volna zenével foglalkozni, akkor is mikor lakatos voltam. És bejött. De pont úgy jött be az egész, hogy én akkor 23-24 éves voltam és azt mondtam, elegem van. Csak arra költöttem a pénzt, hogy hangszert vegyek vagy próbatermet fizessünk. De aztán az élet kárpótolt, és azt mondtam, egye fene adjunk még egy esélyt ennek a Mirigynek."

Ezen felül még azt üzenné magának: 
„A piával óvatosan, de azért egy sör mindig belefér!"

A személyes körökből kiderült, hogy Keresztes Ildinek kenguru volt a beceneve. De azt is elmesélte, hogy egy színházi fellépés során beesett a színpadi árokba. Egy koncertről pedig majdnem elkésett, de szerencséjére egy hosszú áramszünet volt a fesztiválon, így végül időben odaért.

Pribelszki Norbiék Hosszú Katinka című slágerét már több mint 9,5 millióan látták. Keletkezésének kacifántos történetét el is mesélte a dal szövegírója, rappere. 
Uszkó Laci azzal lepte meg a többieket, hogy kilenc macskája és egy kutyája van. Az Irigy Hónaljmirigy előtt pedig fejőgépszerelő volt. 

A korábbi munkákkal kapcsolatban Keresztes Ildinek is eszébe jutott egy történet. Elmesélte, hogy első bejegyzett munkája a takarítás volt, majd két hónappal később jött az éles váltás, és énekesnő lett.