Spirituális magazin

Berkes Olivér hisz az angyalokban

2019.11.12. I 19:00
Itt egy elképesztő utazás a spiritualitás világába: a Spirit legújabb adásában az angyalok misztériumával foglalkoztak a vendégek. Dr. Sándor Judit angyalterapeuta szerint az angyalok azt mondják, ők az isteni szeretet legtisztább megnyilvánulási formái”. Berkes Olivér énekes-dalszerző is hisz bennük, a szakértő segítségével pedig még az is kiderült, hogy a zenész szellemi vezetője, az elhunyt nagypapája.
Dr. Sándor Judit a jogi pályát hagyta ott, hogy az angyalokkal való gyógyításnak szentelje életét. Az angyalterápia egy olyan relaxációs folyamat, mely során kioldódnak a félelmek, a harag és a negatív érzelmek, és elindulhat a gyógyulás. 

„Az angyalok azt mondják, ők az isteni szeretet legtisztább megnyilvánulási formái” - fogalmazott az angyalterapeuta. Dr. Sándor Judit elmondta, neki gyerekkorától kezdve természetes volt, hogy vannak láthatatlan segítőink, akik támogatnak minket az életutunk során. 

„Az angyalok segíteni jöttek, azért vannak itt, hogy emlékeztessenek a saját fényünkre. Arra, hogy Isten szeretett gyermekei vagyunk

- fogalmazott az angyalterapeuta. 

Csatlakozott a beszélgetéshez Berkes Olivér is, aki szintén hisz az angyalokban. Elhunyt nagypapája is angyalnak tekinthető, ő Olivér szellemi vezetője. 
A zenész annak örül igazán, ha az élet inspirálja, például kap egy jelet vagy ihletet egy dalszöveg, dallam vagy téma formájában. „Ezeket szeretem a legjobban, mert ezek jönnek a legtermészetesebben, a legőszintébben" - fogalmazott az énekes.

„Olivér egy nagyon érzékeny lélek, nevezzük földangyali minőségnek az ő lelkét, vagy fény küldöttnek, aki kapcsolódik egy kreatív isteni csatornával, amikor alkot és amikor énekel. Ő így közvetíti a fényt az embereknek, és így segíti az embereket, hogy békére találjanak"
- mondta Dr. Sándor Judit Berkes Olivérről.