Talkshow

Nincs olyan férfi, aki mindennap tiszta alsónadrágot húz?! - Nyugi! Köztünk marad...

2019.11.11. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad... hétfői adásának vendégei a bombaformában lévő Madár Vera, a túl szexi remetelány, Zoltán Erika és a műsorvezető, aki egykor asztalitenisz világbajnok szeretett volna lenni, Harsányi Levente voltak. Utóbbi egy kérdés kapcsán úgy fogalmazott: nincs olyan férfi a Földön, aki mindennap tiszta alsónadrágot vesz fel".

„Milyen alsóneműt hordjon a férfi?” - szegezte a kérdést Szulák Andi a vendégeinek. 

Vera és Erika számára egyértelmű volt a választás, a fecske, a laza boxer és a tiszta alsónemű között, hiszen mindketten a C-t választották, vagyis, hogy tisztát. Levente a laza boxerre voksolt, aztán kifejtette: szerinte egy férfi sem hord mindennap tisztát. 
Egy következő kérdés kapcsán Levi azt válaszolta, hogy igazi szerelembomba. Elmesélte, hogy nem volt még két egyforma udvarlása, minden lányhoz másképp közelített. Úgy fogalmazott, még magát is meg tudja olykor lepni, ezért azt szokta mondani:
én járnék magammal. 

Zoltán Erikának viszont az a fontos, hogy állandóan szerelmes legyen. 
Levente nem tudott választani a felsorolt opciók közül, hogy mi idegesíti leginkább a moziban, ezért elmondta saját „d” verzióját. Leginkább az zavarja, ha valaki késik, őt már eleve be sem engedné. Emellett a rengeteg reklám dühíti fel, ezért kitalálná a reklám nélküli jegyet. 

Verát és Erikát a film kommentálása zavarja a legjobban. Szulák Andi is elmondta véleményét, akit rendkívül idegesít a kosz, amit az emberek maguk után hagynak.
A személyes kérdéseknél Harsányi Leviről kiderült, hogy sokáig játékgépezett, és emiatt voltak anyagi nehézségei is.
Madár Vera is megosztott egy régi emléket, amikor is egy színpadi fellépése során beesett a súgólyukba.
Zoltán Erika férjével való kapcsolatáról mesélt, jobban mondva arról, hogy az Elvarázsolt éj című szám videoklipjének forgatásakor jöttek össze Robival. Az énekesnő elárulta annak történetét is, hogy honnan ered az Erika C elnevezés.