Talkshow

Doszpot Evelin: Az ember alapjáraton nem a monogámiára lett kitalálva

2019.11.10. I 23:00
A monogámia már csak egy mítosz, és beköszöntött a hűtlenség kora? Ezt a kérdéskört boncolgatták Várkonyi Andi vendégei, Doszpot Evelin, Villányi „Fresh" Andi, Cseke Katinka, Frank Róbert és Varga Viktor.
Ki az, akit csaltak már meg? Ki csalta már meg a párját? Ki az, akivel már csaltak valakit? - érkeztek a bemelegítő kérdések Várkonyi Anditól. 

Andi és Katinka elmondta, ők még sosem csaltak meg senkit, Evelin viszont bevallotta, vele már előfordult. Szerinte az ember nem a monogámiára van kitalálva. 

Cseke Katinka viszont azt vette észre magán, hogy rengeteget változott a véleménye az elmúlt évek során. A színésznő nem hisz abban, hogy a férfiak nem lépnek félre. Korábban, ha megtudta volna, hogy megcsalják, gondolkodás nélkül elvált volna. Közel az ötvenhez viszont megváltozott az álláspontja. 
Ezzel szemben Fresh Andi nem tudna elvonatkoztatni a hűtlenségtől, és elhagyná párját. Számára ez mind személyiségében, mind nőiességében akkora törést jelentene, hogy nem folytatná a kapcsolatot.

Evelin vallott arról is, hogy előfordult már, hogy vele csaltak valakit. Volt, hogy viszony alakult ki belőle, de olyan is volt, hogy miatta hagytak el valakit. Szerinte ez mindig két emberen múlik. 
Az ember alapjáraton nem a monogámiára lett kitalálva
- jelentette ki. „Azért, mert kapcsolatban van az a valaki, az nem kizáró oka annak, hogy én lennék neki a nagy Ő" - tette hozzá.
Várkonyi Andi is egyetértett azzal, hogy sosem lehet tudni, mikor „csap az arcon a szerelem". A műsorvezető elmesélte, előfordult, hogy beleszeretett egy nős férfiba, aki viszont szerette, és hosszabb kapcsolat alakult ki kettejük között. 
Egy ponton csatlakozott a pszichológus, Frank Róbert is, aki Eötvös szavait idézte: „Semmi baj a házassággal, csak túl sokáig tart” – utalt ezzel arra, egyetért Doszpot Evelinnel abban, hogy az emberek alapvetően nem monogámiára termettek. Hozzátette, a nőkkel sokszor az a probléma, hogy túl gyorsan akarják a kapcsolatot, és nem hagynak kellő időt az összecsiszolódásra.
Cseke Katinka beszámolt egy olyan megcsalásról, ami úgy érzi, jogos volt. A házasságának utolsó 4-5 évében többször akart válni, húzott egy rolót és elmúlt benne minden. 

Az volt a fura, hogy nem előbb csalt meg 
- jelentette ki a színésznő.
Az adás második felében a hölgykoszorúhoz megérkezett Varga Viktor, aki arról beszélt, jelenleg nem vágyik párkapcsolatra, más dolgok foglalkoztatják. Egy felmerülő kérdés kapcsán az énekes kifejtette véleményét arról is, hogy a jól működő szexuális élet garantálja-e a hűséget. 

Szinte száz százalékig mondhatom, hogy igen, a változatosság ugyan gyönyörködtet, de van, amit kár lenne feláldozni érte. Ha valaki ugyanolyan perverz, mint te, minek mennél máshoz? 
- vélekedett Viktor. 

Az énekesről az is kiderült, hogy járt már sztriptízbárban, de elmondása szerint csak „véletlenül" keveredett oda...