Talkshow

Trokán Anna: „Én nem vetkőznék le, csak bugyi-melltartóra mondjuk”

2019.11.08. I 23:01
Szexuális étvágy, sztriptíz és más forró témák: a Nyugi! Köztünk marad… pénteki adásában Balázs Andi, Trokán Anna és Peter Srámek szerepelt. 
A vendégek néhány kérdésben tökéletesen egyetértettek, például abban, hogy a férfiak a betegséget viselik a legrosszabbul. „Elég nehéz, az influenza az nálunk a halál!” – jelentette ki Srámek. „Nekünk amikor egy kicsit csak folyik az orrunk, ennyi volt” – tette hozzá. 

Az eltérő szexuális étvágy problémájára is ugyanazt látta megoldásnak a hármas: ha ilyen gondjuk akadna, igyekeznének minél többször együtt lenni a párjukkal, ahelyett, hogy más módon elégítenék ki a vágyaikat.

Természetesen lennének olyan helyzetek is, amiket teljesen eltérően kezelnének. Balázs Andi például kiakadna, ha a párja az exe nevén szólítaná őt. Annát bántaná a dolog, de elviccelné, Srámek pedig teljesen megértő lenne, mert vele is előfordult már ilyesmi. 

Szulák arra is kíváncsi volt, mi az, ami már nem fér bele a komfortzónájukba: a sztriptíztánc, az utcaseprés vagy a szendvicsember munka. A lányok a jelmezes álldogálást jelölték be, majd Peter, akinél a sztriptíz szóba sem jöhet, felhívta a figyelmüket arra, hogy ez nem csupán rúdtánc, itt vetkőzni is kell. „Én nem vetkőznék le, csak bugyi-melltartóra mondjuk” - mondta Anna. „Olyan sztriptíztáncosnő nincsen” – szólt közbe Szulák. „Uhh, akkor még egyszer, akkor inkább állok!” – jelentette ki Anna. 

A személyes körök során kiderült, hogy Trokán gyerekként mókás nevet kapott legjobb barátnője ikertestvérétől. A férfi ma is így szólítja őt:
Peter bevallotta, hogy bolondul a zakókért, 102 vagy 103 darabot tárol belőlük egyszobás lakásában. Régen még a szemetet is zakóban vitte le. Egy másik történetével is okozott meglepetést: elmesélte, milyen furcsa ajánlattal kereste meg őt egy rajongó a közösségi oldalán:
A Balázs Andira vonatkozó kérdések között is akadtak gyöngyszemek. Játékostársai arra tippeltek, hogy egyszer sem kérték még meg a kezét, valójában viszont már három gyűrűt is kapott a párjától. Mindhárom alkalommal igent mondott, és mindhárom gyűrűt el is hagyta. „Nem tudok semmire vigyázni” – vallotta be a színésznő, aki szerint az ékszerek valószínűleg ott lapulnak valahol a házukban. 

Arra a kérdésre, hogy mi Andi eredeti szakmája, csak Anna tippelt jól. Te vajon eltalálod a helyes választ? Teszteld magad!