Talkshow

Maximális bizalommal vagy minőségi szexuális élettel kerülhető el a megcsalás?

2019.11.07. I 23:00
Hogyan kerülhető el a megcsalás? Mikor kapjon a gyerek mobiltelefont? Ki mennyire előítéletes? Többek között ezeket a kérdéseket is kitárgyalták Szulák Andi csütörtöki vendégei. Szögeczki Ági, Josh és Bárdosi Sanyi sem rejtette véka alá a véleményét. 
Az első kérdés arra vonatkozott, mennyire előítéletesek vendégeink. Josh egy pozitív szemléletű embernek tartja magát, és nem szokott ítélkezni. Ezzel szemben Ágica és Sanyi arról vallott, ugyan előfordul, hogy előítéletesek, de próbálnak tenni ellene. Bárdosi egy konkrét példát is hozott, amely Majkával kapcsolatos. 
Hogyan kerülhető el a megcsalás? - szegezte a kérdést Szulák Andi a vendégeinek. 

Bárdosi Sanyi szerint minőségi szexuális élettel, Ágica és Josh viszont úgy vélik, csakis maximális bizalommal.
Bárdosi úgy gondolja, ha jó a szexuális élet, akkor maximális a bizalom is. Szulák Andrea nem értett egyet a birkózóval. A műsorvezető szerint vannak olyan kapcsolatok, ahol kiválóan működik a szex, viszont a két ember a legapróbb kérdésekben sem tud kompromisszumra jutni.

Abban viszont nagy volt az egyetértés, hogy iskolás kora előtt egy gyereknek nincs szüksége mobilra. Mindannyian fontosnak tartják a mértékletességet a telefonozás kapcsán, mert „amennyi információt ad, annyi baromságot is találunk rajta" - fogalmazott Bárdosi. 

Ágica elárulta azt is, néha kegyes hazugságokkal akadályozza fiát a tabletezésben, például azt mondja, nincsen internet. Bárdosi elmesélte, hogy náluk ez nem működik, ugyanis fia szól neki, hogy ossza meg telefonjáról az internetet. 

A személyes kérdésekből kiderült, Ágica retteg a fogászattól és a fogászati beavatkozásoktól. Vezetés közben pedig nem szeret hídon dugóban állni. Gyomorgörcsöt kap attól, hogy elmegy mellette egy villamos és mozog a híd. 

Josh arról mesélt, egyszer gyerekkorában úgy törte el a kezét, hogy átrepült egy rózsabokron. Legemlékezetesebb koncertélménye pedig az, hogy letépték róla a nadrágot. Kislánya születése óta viszont már csak plüssmacikat dobálnak a színpadra. 

Bárdosi Sanyi pedig egyik gyengeségéről beszélt, vagyis arról, mennyire rossz az arc- és névmemóriája. 
Én vagyok a memória nélküli ember.