Talkshow

„A mai világban igenis figyelni kell arra, hogy igényes legyen a közösségi oldalunk”

2019.11.06. I 23:05
Miskovits Marci azt utálja a legjobban egy lányban, ha elhanyagolt a közösségi oldala. Szulák Andrea és másik két vendége, Kollányi Zsuzsi és Big Daddy Laca jókat derült Marci kijelentésén. Miskovits azonban megmagyarázta, miért ilyen fontos ez a mai világban. 
„Hiszek az emberekben” – indokolta válaszát Miskovits Marci, ami arra vonatkozott, hogy évekig bírná egy rossz kapcsolatban. Big Daddy Lacához hasonlóan Marci is arra a lehetőségre voksolt, hogy évekig képes hinni abban, hogy még változhatnak a dolgok. Laca hozzátette, hogy csak egy darabig tűr, aztán viszont robban. 

Kollányi Zsuzsi elárulta, jelenlegi párja mellett, és főleg a gyerekeik születése után tanulta meg, mi az igazi szeretet. Most már tudja, hogyan szeretné magát érezni egy emberi kapcsolatban, ezért egy percig sem tűrne el egy mérgező viszonyt. 

A következő kérdésen viszont már jókat derültek a játékosok, ugyanis az volt a téma, ki mit tenne, ha egy kollégája kellemetlen szagot árasztana.

Zsuzsi és Marci nem szólna, csak megpróbálná túlélni a mindennapokat. Az énekesnő hozzátette, attól is függ, hogy mennyire közeli a kollegiális viszonyuk, Majkát például egyből elküldené zuhanyozni.

Ezzel szemben Laca bárkinek szólna, ha kellemetlen a szaga, sőt le is fújná dezodorral, de természetesen csak közeli kollégáival szemben lépné meg ezt. 
Mi a legkevésbé férfias? Ülve pisilni, testet szőrteleníteni vagy sírni – hangzottak el a válaszlehetőségek. Miskovits Marci elmondta, nem nagyon tudott választani, ezért nyomott a szőrtelenítésre. Egyébként szerinte az ülve pisilés igenis praktikus dolog. 
Big Daddy Laca egy újabb témában is egyetértett Marcival, mégpedig abban, hogy nem ciki az ülve pisilés. Sőt, a rapper szerint mosdóba pisilni sem kínos. 
Ugyanakkor a legférfiatlanabbnak azt tartja, ha valaki egy nővel szemben „emberkedik” és csúnyán beszél vele. 

Van-e helye a féltékenységnek egy párkapcsolatban? Férfi vendégeink szerint ez a szeretet jele. Miskovits Marci úgy gondolja, egy bizonyos fokig a féltékenység hasznos. De ha ez túlzó, akkor tönkreteheti a kapcsolatot. Laca egyetért abban, hogy egy bizonyos határig jó dolog, és igenis lehet a szeretet jele. „Tudom, ha nem szeretek úgy igazán, akkor ennek a nyoma nincsen” – tette hozzá. 

A személyes körökből kiderült, Kollányi Zsuzsi terhessége alatt folyamatosan körtét kívánt, de egyébként ki nem állhatja ezt a gyümölcsöt. Az első három hónapban viszont megállás nélkül ette. 

Miskovits Marci azzal a vallomásával lepte meg társait és Szulák Andit, hogy az idegesíti egy lányban a legjobban, ha igénytelen a közösségi oldala. 
Laca mesélt arról, hogy egy film kapcsán kapta a „Big Daddy" becenevet, valamint kitért arra is, hogy egy súlyos motorbaleset megváltoztatta életét. Korábban futott és focizott, ezeknek ma már sajnos nem hódolhat, de mára sok dolgot sikerült visszaállítania az életében.