Talkshow

Szeretkezés, szellentés és gonoszkodás - Még jó, hogy ami elhangzott, az köztünk marad!

2019.11.05. I 00:15
A Nyugi! Köztünk marad… legújabb adása különösen viccesre sikeredett. A jókedvről Bay Éva és az Animal Cannibals-ös srácok, Qka MC és Ricsipí gondoskodtak.
Qka MC már az első kérdésnél kiadta magát. Míg Éva és Ricsipí szerint csakis személyesen illik szakítani, a rapper azt válaszolta, hogy „a legjobb szép csendben eltűnni”. Magyarázatként beismerte, hogy nem határozott az elválásnál, próbálja kihúzni magát a kínos pillanatok alól. „Főleg a férfi azért egy kényelmes állatfaj” – védekezett. „Nem mindegyik” – tette hozzá Éva. Abban viszont mindketten egyetértettek, hogy mindig a nő dönt, a kapcsolat kezdetéről és a szakításról is.

A következő körben a gyerekkori csúfolódásról beszélgettek. Bay Éva elmondása szerint egyszer volt gonosz, de akkor nagyon. A története hallatán Szuláknak és a fiúknak is elkerekedett a szeme:

Szulák Andi a legkellemetlenebb kérdését is előkapta: kíváncsi volt, mit tennének vendégei, ha akaratukon kívül szellentenének egy társaságban. A srácok elsunnyognák a dolgot, de mi a helyzet Évával? Hiszed vagy sem, beismerné, hogy ő volt az elkövető!
Beszélgettek még az első csókos történeteikről, illetve arról, hogy mit tennének, ha megtudnák, hogy már csak fél évük van hátra, de pikánsabb téma is szóba kerül. Qka bevallotta, hogy csak néhány napig bírná szex nélkül, Éva viszont azt a választ jelölte be, hogy már egy nap után hiányozna neki a szeretkezés. Először félreértették őt a többiek, majd tisztázta magát:

„A szeretkezés nem minden esetben szexualitás. A szeretkezés a szerelem, az együttlét, a szeretet, a szexualitás és minden együtt. Szerintem. Bennem ez a fogalom így van” – mondta az egykori televíziós bemondó.

A személyes körök alatt kiderült jó pár érdekesség a vendégekről. Éva mozizás miatt lógott az iskolából gyerekként, Qka heti kétszer edz, hogy a feleségének kockás hasú fickója lehessen, Ricsipí pedig bundáskenyérrel kedveskedik a családjának hétvégente.