Talkshow

Szandi elárulta, hogyan becézik egymást a férjével

2019.11.05. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad… keddi adásában a jódli hazai királynője, Szandi, a Jetlag zenekar frontembere, Molnár Tomi és az Irigy Hónaljmirigy Sipos Petije válaszolták meg Szulák Andi izgalmas kérdéseit.
Az első körben teljes egyetértés uralkodott a vendégek között. Mindhárman úgy gondolják, hogy az az ideális, ha olyan messze lakik az anyós, hogy papucsban nem tud átsétálni. Tomi szereti megtartani az intim szféráját, Peti és Szandi szerint viszont az azért belefér, ha a mama pár utcányira él. 

Ezután az álhírekről beszélgettek, amik Szandit és Tomit is megviselik. Az énekesnő céltáblának érzi magát, rengeteg kamuhír jelent meg róla:

Számba adnak mindenféle hülyeséget, és egyetlen egy dolgot tudok tenni, korrigálok a közösségi oldalamon. De már mit mondanak: na magyarázkodik, nem zörög a haraszt. Mi az, hogy nem zörög a haraszt? Nem nyilatkoztam semmit, és mégis megírnak olyan hülyeségeket, hogy borzalmas. Rettenetes! 

– mondja Szandi.
Peti szerint a negatív reklám is reklám, az viszont böki a csőrét, ha a zenekarát fikázzák, a gonoszkodó kommenteket ugyanis akaratlanul is kiszúrja.

Andi következő kérdése oldotta a hangulatot: arra volt kíváncsi, milyen névvel szerepel a párjuk a sztárok telefonjában. Peti a feleségét a keresztnevén, Tomi pedig „Cintim <3”-ként mentette el kedvesét, Cinthya Dictatort. Szandi ugyan Csibisznek szólítja Csabát, de a teljes nevét állította be a mobilján. Az ok végtelenül egyszerű: Csaba nemcsak a férje, hanem a menedzsere is. Amikor továbbítja a számát valakinek, furcsa lenne, ha Csibiszként szerepelne. Ő viszont a becenevén, Giziként van bejegyezve Csabinál.

Beszélgettek még a gyerekkori kiközösítésről, a titoktartásról és egy pikánsabb téma is szóba került. Peti és Szandi nem tudná elviselni a tudatot, ha rájönnének, hogy a kedvesük felnőttfilmben szerepelt, a Jetlag zenésze viszont meglepően elnéző lenne, ugyanis az ő múltja is „hagy kivetnivalót maga után”.
 A személyes körök is tartogattak meglepetést. Tomiról kiderült, hogy 5 évvel ezelőtt egy koi ponty farmon dolgozott Ausztráliában, illetve az is, hogy rajong a márkás ruhákért, ugyanis a tervezői darabokat művészeti alkotásoknak tekinti. Szandi két érdekességet is elárult magáról, az egyik Fenyő Miklóshoz köthető, aki még kislány korában egy hasznos trükköt tanított neki. Ha kíváncsi vagy, mi az, nézd meg a felvételt:
A másik sztori Csabi és Szandi titkos rituáléjáról szólt. Szulák Andi arra volt kíváncsi, a srácok szerint Csabi kezet csókol feleségének, rácsap a fenekére vagy megmasszírozza a lábát a koncertek előtt. A kérdés hatalmas nevetést váltott ki a vendégekből, majd kiderült, Petiék nem jól tippeltek. Te eltalálod a helyes választ?
A Petiről szóló kérdések is ütősre sikeredtek, az énekes többek között azt is megosztotta, hogy pályafutása alatt melyik volt a legkellemetlenebb koncertélménye: