Zenei reality

Csepregi Éva karrierről, sikerről és szerelemről beszélt a Backstage-ben

2019.11.01. I 19:00
Szőke haj, jellegzetes mikrofon dobálás, különleges kalapok és az elmaradhatatlan Csepregis hanglejtés. A Backstage-ben Csepregi Éva vendégül látott minket lakásában, ahol mesélt karrierről, sikerekről és a szerelemről is. 
Csepregi Éva, a Neoton legendás énekesnője mai is ugyanolyan energiával és rossz kedvet feledtető hangulattal tölti meg a színpadot, mint a ’80-as évek elején. A Kócbabák nevű trióban jelent meg először az 1972-es Ki mit tud? -on, amelyet később EMeRTon-díj, Yamaha Grand Prix nagydíj, Seoul Song előadói díj. 
 
Lakásában körbevezetve, megmutatta nagy elismeréseit, ahol az énekesnő arról is mesélt, hogy a feng shui szerint rendezte be otthonát. 
Majd az énekesnő kitért szerelmi életére is. Felidézte jó barátjának, Szulák Andreának egy nyilatkozatát, miszerint a Life TV műsorvezetője legjobb barátjával házasodna össze. Ezzel Csepregi Éva is teljes mértékben tud azonosulni, hiszen úgy véli egész életünkben arra vágyunk, hogy társunk legyen szerelem is, lelkitárs is, és jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. 

Ha ilyet le lehetne akasztani a szögről, az jöhet

- jegyezte meg nevetve.
Éva főzés közben elmesélte, ugyan szülei támogatták énekesi karrierjében, azonban volt egy időszak, amikor édesapja nem annyira örült ennek. Apukáját lépésről lépésre kellett erről meggyőzni.  

Az énekesnő szintén támogatta fiát a zenei pályájában, ugyanis Dávid mindössze 13 éves volt, amikor a Népstadionban egy Neoton koncerten beült a dobok mögé. A varázs azóta sem múlt el, sőt Dávid már készül önálló, szóló karrierjére is.