Reality

"Egyedülálló anyaként nincs időm magamra" - OLD(S)COOL

2019.10.31. I 19:05
Az OLD(S)COOL-ban Esztergályos Cecília, Bay Éva és Karda Bea egy egyedülálló édesanyának segített. Tamara támogatás nélkül neveli 12 éves fiát, minden otthoni teendőt egyedül végez, így nem jut elég ideje magára. A műsorban fiával közösen szerették volna ezt a helyzetet megoldani.
Garamvölgyi Tamara egyedül neveli 12 éves fiát, így nem sok ideje jut magára, ugyanis volt párja kiszámíthatatlan, mikor tud éppen segíteni neki. Tamara szeretne időt szakítani magára és előbb utóbb egy társat is szeretne maga mellé.  

Korábbi kapcsolatáról azt mondta: 
abba a kapcsolatba belehaltam szinte.

Esztergályos Cecíliáék úgy vélekedtek, Tamarának át kell gondolnia előző kapcsolatát, hiszen már nyolc éve véget ért, mégis meghatározza a nő mindennapjait. Éppen ezért nem tudta még elengedni múltbéli sérelmeit. 

Tamara fia, Patrik azt mondta édesanyjáról: kívülről mosolyog, azonban belül olyan, mintha nyomná valami a lelkét. Hozzátette, szeretné, ha édesanyja nagyon boldog lenne, sőt annak is örülne, ha lenne egy párja is. 

Bay Éva úgy látta nemcsak Tamara vágyik énidőre, hanem fia Patrik is. Esztergályos Cecília, Karda Bea és Bay Éva egy különleges programmal állt elő Tamara számára, hogy kiengedje a feszültségét.
Tamara szerint remek terápia volt, mert le tudta vezetni az energiáit, kiadta a feszültséget. Ugyan nehéz volt számára az első három ütést, ezután viszont felszabadult. De nemcsak ő érezte jól magát a programon, hanem Karda Bea és Esztergályos Cecília is.
Miután Tamara levezette a feszültséget, Esztergályosék úgy érezték még mindig van mit levenni a nő válláról. Ezért fiával együtt vendégül látták őket, ahol közösen szétosztották a házimunkát, mi az, amiben Patrik is segíteni tud. Az OLD(S)COOL hármasa nagyon büszke volt a fiúra, ugyanis 13 feladatot átvállalt, azért, hogy édesanyjának több ideje jusson magára.