Talkshow

Csuti kínos sztorija: „Amikor áprilishoz értem, ágyékon feszültem”

2019.10.31. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad… csütörtöki adásában Szulák Andi Doszpot Evelint, Ujvári Zoltán Zolát és Szabó András Csutit látta vendégül. Nem kerülték az arcpirító témákat, többek között az önkielégítésről és az erotikus fotókról is elmondták a véleményüket.
A házigazda nem sok időt adott a játékosoknak, hogy felvegyék a tempót, máris fogós kérdéssel fordult hozzájuk. „Mit tennél, ha kiderülne, hogy a legjobb barátod összejött az egyik exeddel?” Evelin nem tudná tolerálni a helyzetet, a srácokat viszont nem zavarná a dolog, és nem vennék el a lehetőséget a barátjuktól, hogy nekifussanak a kapcsolatnak. Csuti bevallotta, hogy a felesége például az egyik nagyon jó haverjának volt a barátnője. A pár szakítása után 3 hónappal lett közöttük több, a haverság viszont sajnos nem maradt meg.
Ezután éles váltás következett, arról beszéltek a vendégek, hogy melyik ételt nem hajlandóak megkóstolni. Zola és Evelin a csigától tartja magát a távol, míg Csuti a kakasherét kerüli. A harmadik válaszlehetőség az anyatej volt, Csuti elárulta, hogy pár hónapja megkóstolta Edina tejét, és ízlett neki.

Szulák Andi pikáns témákkal is előrukkolt, a meztelen fotókat és az önkielégítést is szóba hozta. Zolának nincs mit takargatnia, ő nem készít felnőtt tartalmakat, Doszpot Evelin viszont régebben küldött szexi fotókat a férjének. Őt inkább az zavarná, ha vadabb helyzetben kapnák le, például szex közben. Szulák szerint az már hardcore, Doszpot felesége viszont visszavágott: „hát attól függ, hogy hogy csinálod!” Csuti vállalja, hogy magáról és Edináról is őriz pucér képeket, de a telefonján jelenleg csak olyan erotikus fotók vannak, amin ő szerepel ruha nélkül. Az önkielégítés mindhárom vendég szerint belefér egy kapcsolatban, de Csuti hozzátette, hogy csak akkor, ha a felek szexuális étvágya eltér.
A személyes kérdések tovább fokozták a hangulatot, Zoláról kiderült, hogy katonaként eljátszotta, hogy van egy ikertestvére, és az is, hogy imádja a forró kakaót. Evelin elárulta, hogy eltérő alvási szokásaik miatt külön szobában alszanak a férjével, és egy vicces történetet is megosztott az ikreikről, akiket kicsiként nyakig kutyakakisan találtak a kertben. Csuti bevallotta, hogy hajbeültetése és orrplasztikája is volt már, illetve egy kínos sztorit is elmesélt arról, hogyan gerjedt be Edina fotóitól a szépségkirálynő egykori showroomjában.