Talkshow

Könnyes szemmel mesélt édesapja félrelépéséről Rubint Réka

2019.10.30. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad... szerdai adásában Hevesi Kriszta, Rubint Réka és Király Viktor szórakoztatták válaszaikkal egymást, Szulák Andit és a nézőket. Olyan pikáns témák is szóba kerültek, mint a szexuális kísérletezgetés vagy a megcsalás.
A házigazda egy laza kérdéssel indított, arra volt kíváncsi, hogy a teszetosza, a harsány vagy az anyagias embereken akadnak ki a vendégei. A csapat teljes egyetértésben a tutyimutyiságot tartotta a legidegesítőbb tulajdonságnak. Ezután egy komolyabb téma, a zaklatás került szóba. Kiderült, hogy Rékát hosszú ideig követték egy gyűlölködő csoport tagjai, ezért testőrt kellett fogadnia. Volt olyan, hogy kiszedték a kukájuk tartalmát a házuk előtt, és amit találtak, azt feltöltötték egy Facebook-csoportba. De ennél sokkal durvább posztok is kikerültek róla, mint például:

„Láttam Rékát átmenni a zebrán (kismama voltam éppen - tette hozzá Réka), és nem sokáig gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek” – írták a csoportban. 

Király Viktornak is meggyűlt már a baja a zaklatással, anno egy rajongója kopogtatott az ajtaján hajnal 4-kor, hogy autogramot kérjen. Az énekes nem reagált túl jól a hölgy fanatizmusára, és dühösen elküldte. A sértett rajongó egy téglát hajított Viktor kocsijára. Hevesi Krisztát már fiatal lányként is érte atrocitás az utcán: 

„Kaptak el liftben, kaptak el kapualjban” 

– mesélte a szexuálpszichológus, aki szerencsére végül mindig megúszta ezeket a helyzeteket.

Szulák Andi pikáns kérdéseivel sem fukarkodott, arra is rákérdezett, mit tennének a hírességek, ha a párjuk valami extrémebb dologra vágyna az ágyban. Hevesi bevallotta, hogy szeret kísérletezni és nem riad vissza az extrémebb helyzetektől, Király Viktorról pedig kiderült, hogy nagyon szégyellős és konzervatív ilyen téren. Réka azt válaszolta, hogy Norbi kedvéért bevállalna valami újat, ugyanis az ő kapcsolatukban a férj a túlfűtöttebb. A hálószobatitkok után a megcsalásról is szó esett. Szulák feltette a nagy kérdést, miszerint megbocsátható-e a hűtlenség. Viktor kötötte az ebet a karóhoz, hogy nincs bocsánat a megcsalásra, a lányok szerint viszont el lehet nézni egy ilyen stiklit. A fitneszlady ezután könnyes szemmel mesélt édesapja kálváriájáról. 33 év házasság után az anyukája rajtakapta az apukáját, hogy viszonya van. 16 évig éltek külön, a férfi elvette az új szerelmét, végül a kapcsolatnak válás lett a vége. Az apuka sírva mondta el Rékának, hogy rossz döntést hozott, de első felesége sosem bocsátott meg neki.

A személyes kérdések már vidámabb témákat érintettek. Hevesiről kiderült, hogy retteg a varangyos békáktól, és az is, hogy táncos volt a Fővárosi Nagycirkuszban. Viktor, aki gyerekként cápakutató akart lenni, elmesélte, hogyan esett orra egy hatalmas koncertje előtt, és arról is vallott, tiniként milyen helyzetben cserélt szerepet ikertestvérével. Réka újabb döbbenetes sztorikkal rukkolt elő, társai nem is sejtették, hogy gyerekként „genetikai selejtnek” nevezte őt az egyik tanára, mint ahogy azt sem, hogy Norbi mindössze két hét után kérte meg a kezét egy mexikói utazáson.