Talkshow

Lotfi Begi számára kizárt, hogy online ismerkedjen, mégis esküvő lett a vége

2019.10.29. I 23:05
A Nyugi! Köztünk marad... adásában Lotfi Begi elmesélte, kizártnak tartja, hogy online ismerkedjen, mégis egy ilyen platformon találta meg a feleségét. Kulcsár Edina is elzárkózik az effelé társkereséstől, azonban édesanyjának ezt tanácsolná. Steiner Kristóf azonban abszolút nem zárkózik el tőle, elmesélte, ő éppen egy applikációnak köszönheti, hogy megismerte férjét. 
Az online ismerkedés kérdése kapcsán Lotfi Begi nevetve választotta azt az opciót, hogy kizártnak tartja azt, hogy így keressen kapcsolatot. A DJ azonban elmesélte, hogy éppen így ismerte meg feleségét.
Steiner Kristóf viszont egyáltalán nem zárkózik el ettől a lehetőségtől sem, hiszen ő is egy applikáció segítségével ismerte meg a férjét.
Egy következő kérdésben az egyéjszakás kalandokról esett szó, amellyel kapcsolatban Kulcsár Edina elmondta, elzárkózik előle. Kiegészítette, egy kezén meg tudja számolni, hány kapcsolata volt eddig. Legrövidebb kapcsolata 9-10 hónapig tartott, még a középiskolás éveiben.

Lotfi Begi viszont beismerte, hogy becsúszott néhány ilyen típusú kapcsolat, amiről úgy gondolja, a fiatalság része és azt is ki kell próbálni. Amíg az ember meg nem állapodik, addig miért ne? - vélekedett a DJ. 

A műsorvezető és vendégei azonban egyetértettek abban, hogy aki mindennap egyéjszakázik, az már egy szakma.

Egy későbbi kérdés kapcsán Kulcsár Edina őszintén vallott arról, hogy nélkülözniük kellett.
Begi és Kristóf viszont elmondták, mindent megkaptak, amire szükségük volt. A DJ kiegészítette azzal, hogyha viszont egy drágább dolgot szeretett volna, akkor elment hétvégente újságot kihordani és így pótolta például a márkás cipőre valót.

Steiner Kristóf is elárulta, anyagilag sokszor nélkülöztek, azonban mindig megkapta, amire igazán szüksége volt: szeretetet, támogatást, meleg ruhát és ételt. 
A személyes kérdések során Begiről kiderült, hogy a kakis pelenkát nem szívesen cseréli, persze megteszi, ha nincs más választása. De arról is mesélt, hogy egyszer egy fesztivál konténerében varrták össze szétrepedt fejét, majd így csinált végig egy fellépést.
Kulcsár Edina szakmája műkörömépítő, amit már kislányként is csinált, hogy zsebpénzt szerezzen magának. A szépségkirálynőt legjobban az idegesíti, hogyha valaki végighúzza a fogán a villát és leginkább a szupercellától fél. Edina elmondta, olyannyira tud félni a vihartól, hogy volt, amikor be is lázasodott tőle. 

Steiner Kristóf azzal lepte meg társait, hogy erkélyén kádat tart. De mesélt arról is, hogy haját azért növeszti immáron nyolc éve, hogy türelmet gyakoroljon. Sokan kérdezték is tőle, hogyan sikerült így megnöveszteni a haját, Kristóf elmondta, a titka csupán annyi: "nem vágattam le".