Talkshow

„Lassan menstruálnak!”- Cseke Katinka alaposan beolvas a mai férfiaknak

2019.10.27. I 23:00
A Női titkok Várkonyi Andinál második epizódjában Dér Heni, Cseke Katinka és Villányi „Fresh” Andi a női és férfi szerepek változásáról beszélgettek. A műsor egy kisebb felfordulással indult, Heni egy pezsgő kinyitására vállalkozott, Katinka és Fresh Andi pedig fedezékbe vonulva várták, hogy a Casanova rappere durrantson. 
„Nehogy már ne tudjon egy nő egy pezsgősüveget kibontani” 

– kezdte a beszélgetést Heni, aki azt is hozzátette, hogy ha lenne köztük egy pasi, biztos, hogy a kezébe nyomta volna az üveget - még akkor is, ha az illető kissé nyámnyila.

Várkonyi Andi első körben arra kérte a vendégeit, hogy sorolják fel, milyen nőies jegyekkel bírnak a mai férfiak. Fresh Andi szerint cicanadrágban járnak, festetik a szemöldöküket, Heni azt emelte ki, hogy kozmetikushoz járnak. „Most mindenki le van borotválva, sírdogál, mindenki mélyre megy” – tette hozzá Katinka, akinek gyerekként természetes volt, hogy a férfiaknak van hónaljszőre és keménynek mutatják magukat. Neki hiányzik a férfiakból a szétáradó tesztoszteron.

Heni nem értett vele egyet, ő nem örülne, ha egy férfi izzadtan esne be a lakásba. Fresh Andi ennek kapcsán bevallotta, ő boldogan szagolgatja a párját.

„Imádom, amikor olajosan, koszosan bejön, nagyon szeretem, amikor dolgos szaga van” – mondja az énekesnő. Várkonyi Andi szerint akkor aggódjon, ha változik a helyzet, a pszichológiában ugyanis az az egyik fő jele annak, hogy már elmúlt a szerelem, hogy zavarónak érezzük a másik testszagát.

Ezután Cseke Katinka visszaterelte a szót az eredeti témára, szerinte a felelősségvállalás a nagy különbség a régi és a mostani férfiak között. Nagyon fél attól, hogy a lányát olyan pasik veszik majd körül, akik nem tudják, mit akarnak. Dér Heni szerint megoldás lenne a problémára, ha visszahoznák a sorkatonaságot.

„Lassan menstruálnak a férfiak, meghalnának két év sorkatonaságtól"

- mondja Katinka.

Heninek és Fresh Andinak mindent maguknak kellett intézniük, amíg szinglik voltak, ezután pedig nehéz volt hozzászokniuk ahhoz, hogy van kire támaszkodniuk. Fontosnak tartják, hogy ne törtessenek állandóan a párjuk mellett, és hagyják, hogy ők oldjanak meg bizonyos dolgokat. Heni már nem szerel otthon: ha a párja nem is tud megoldani egy problémát, az ő feladata, hogy szerelőt hívjon. Fresh Andi pedig épp azon dolgozik, hogy megtanuljon csöndben maradni, és igazat adni a párjának.

A csajos beszélgetést egy újabb vendég, Szabó András, Csuti érkezése szakította félbe. Kulcsár Edina férjét alaposan kifaggatták a lányok, hogy mit gondol arról, ha egy nő talpraesett:

„Mindig próbáltam olyan nőkkel kapcsolatot kezdeni, akiknek volt valami életcéljuk. Nekem nagy motiváció egy nőben, ha tart valahova” – mondja Csuti, aki Várkonyi Andiékhoz hasonlóan látja a mai férfiak helyzetét.

Később egy kis társasozással múlatta az időt a csapat. Dér Heniről kiderült, hogy 5 évesen szerelmes volt Jean-Claude Van Damme-ba, Csuti pedig bevallotta, hogy botoxszal tüntették el a szem környéki ráncait. Arra a kérdésre, hogy mindig a férfi fizessen-e egy randin, csak Heni válaszolt igennel. „Mindig a férfi fizet, és akkor is, ha nincs neki” – mondja az énekesnő, aki inkább odacsúsztatja az asztal alatt a pénzt, a lényeg, hogy a férfi rendezze a számlát. Szerinte megalázó a pasinak, ha a nő fizet. 

Az a kérdés, hogy az ember alapvetően monogám-e, erősen megosztotta a vendégeket. Csuti félreértette a kérdést, de aztán tisztázta magát: szerinte működik a monogámia. Fresh Andi egyetértett vele, azt mondja, ő már kiélte magát annyira, hogy számára nincs új a nap alatt. Heni és Katinka szerint a férfiak képtelenek a monogámiára, a nő szeretetének pedig az a fokmérője, hogy mennyire tolerálja a párja hűtlenségét.