Talkshow

Visszataszító megjelenésekről vallottak a Nyugi! Köztünk marad... vendégei

2019.10.25. I 23:10
Mi a legvisszataszítóbb egy emberen? Ápolatlan körmök, zsíros haj vagy a rossz lehelet? Habár Makány Márta, Vastag Csaba és Ganxsta Zolee is tudott választani a felsoroltak közül, itt nem álltak meg és további lehetőségeket soroltak fel. Kiderült, hogy Ganxsta Zolee számára visszataszító egy csúnya lábfej, de arra is fény derült a Nyugi! Köztünk marad... pénteki adásában, mit jelent, ha valakinek "SpongyaBob" van a szájában. 
Vastag Csaba ugyan nem tartja magát spirituálisnak, mégis úgy gondolja, a bútoroknak lelkük van és már tartoznak valakihez. Éppen ezért soha nem venne használt bútort. 

A divattervező Makány Márta, éppen szakmája miatt, de sokszor vásárol turkálóban, azonban soha nem venné fel az onnan szerzett darabokat. Azért veszi meg őket, hogy megnézze, hogyan készültek, azonban mániája, hogy ezeket nem lehet rendesen kimosni, ezért nem fogja viselni. Hozzátette, éppen a nehéz tisztítás miatt a lakásában se szőnyeget, se függönyt nem tart.

Ápolatlan körmök, zsíros haj vagy rossz lehelet - melyik a legvisszataszítóbb egy emberen? Makány Márta és Vastag Csaba szerint a rossz lehelet, Ganxsta Zolee viszont az ápolatlan körmökre voksolt, de hozzátette, mindegyik visszataszító. 
A rapper hozzátette, a csúnya lábfej látványa is rettenetesen taszítja. 
Egy másik kérdés kapcsán a vendégek a férfi testet vették górcső alá, legalábbis annak szőrét vagy éppen nem szőrét. Szulák Andrea elmondta, ő ilyen szempontból régimódi és szerinte férfi nem születik szőr nélkül. 
A személyes kérdéseknél Makány Márta elmondta, fogyása előtt a legnagyobb félelme az volt, hogy a repülőn nem fogja összeérni a biztonsági öv. Mesélt arról is, hogy mivel javarészt esküvői ruhákat tervez, így a szerelmes nők ihletik meg. De elárulta azt is, hogy a szombat reggeleket a piacon tölti.

Vastag Csabát karrierje kezdetén Mészáros Árpád Zsolt fogadta be. Amikor Csaba felköltözött Veszprémből, anyukája szerint kellett valaki, aki vigyáz rá, így kerül Mázshoz, aki régi barátja. 

Ganxsta Zolee gyerekkorában kukás akart lenni. 

Amikor én voltam gyerek, ők voltak a rocksztárok

- fogalmazott a rapper. Akinek jégkorongos pályafutásának története is okozott néhány kellemes percet az adásban. Ganxsta Zolee egykori csapatával kapcsolatban elmondta, hokizni nem tudtak, de náluk voltak a legnagyobb tömegverekedések, amik vonzották a nézőket.