Zenei reality

Backstage: Leslie Mándoki, Freddie Mercury és a Tavaszi szél

2019.10.25. I 19:00
Ebben a részben egy nem hétköznapi személyiséggel, a nemzetközi szinten is igen ismert magyar zenésszel, Leslie Mándokival ismerkedhetünk meg. A Backstage-ben megnézhetjük a stúdióját, ahol dolgozik és betekintést nyerhetünk a magánéletébe is, például a csónakháznál, ahol rendszeresen tölti szabadidejét. 
Leslie Mándoki több mint 30 éve él Bajorországban, azonban számára mindig is fontos volt, hogy a magyar zenét megmutassa angolszász barátainak is. Elmesélte azt is, hogy ő tanította meg Freddie Mercurynak a Tavaszi szél népdalunkat. 
Leslie Mándoki hangmérnök, zenész, dalokat ír, zenéket ír filmekhez is. 

Ha visszanézünk az utóbbi évtizedekre mindig valami mást csináltam, de mindegyiket szívesen csináltam. Mindegyik mögött ugyanaz a Mándoki van  
- mondta el a műsorban. 

Ami talán egy picivel jobban hajtja, az a zenekara, mert az egy gyerekálom. Mindig úgy éreztem, hogy tartozom magamnak és édesapámnak annyival, hogy élem az álmaimat - emelte ki. 
Hozzátette, édesapja azt sajnálta, hogy nem fogja ismerni unokáit. De fiával megígértette, hogy unokái nem fognak cenzúrázott újságot olvasni. 

Hálás azért, mert az egész világon kíváncsiak rájuk és zenéjükre. Öröm számára, hogy ezáltal a közönség élete részévé válhatnak - mondta el a Backstage-ben.