Reality

"Szeretnék teher nélkül létezni" - OLD(S)COOL

2019.10.24. I 19:00
Esztergályos Cecília, Bay Éva és Karda Bea az OLD(S)COOL-ban ezúttal egy fiatal lány segítségére siettek. Daisy önértékelési gondokkal küzd, nem tudja sem elfogadni, sem szeretni önmagát. Azért kért segítséget, mert szeretne teher nélkül létezni. 
Daisy Kalan önértékeléssel küzd, nem szereti a külsejét. Nem nézett még úgy bele a tükörbe, hogy tetszene az, amit lát. Abban kéri Esztergályosék segítségét, hogy e nélkül a teher nélkül tudjon létezni. 

Gyerekkora furcsa és kaotikus. Van két testvére, azonban mindhárman más apától vannak, így férfiak jöttek-mentek az életükben. Daisy édesanyja esetenként lánya osztálytársával vagy nála is fiatalabb férfival jött össze. Szörnyű lehet úgy élni, hogy valakinek nincs édesanya képe - fogalmazott Esztergályos Cecília, akit édesanyja mindenben segítette és mindent meg tudott beszélni vele. 
Kiderült, két gyermeke is van Daisynek és az is, hogy a lányokhoz vonzódik, ami meg is lepte Bay Éváékat. 
Esztergályos Cecília azt mondta erről ez már teljesen normális manapság, és mindenki úgy éljen, ahogy neki jó. Hozzátette, sajnálta Daisyt gyerekkora miatt, nem is tudja átérezni helyzetét, mert szerető családban nőtt fel.
A kísérlet után Daisy elmondta olyan pozitív energiákat kapott, amilyeneket még soha. Kellemesebb volt annál, mint amire számított. Ezután szakember segítségét kérték és pszichológushoz kísérték Daisyt. 

A lány elmondta sír azért, mert nem tudja szeretni önmagát és nem tudja ez miért van. Jelenlegi párja viszont értékeli belső tulajdonságait, ami számára hatalmas erő, hogy valaki nem csak a külsejével foglalkozik.

Karda Bea végezetül azt tanácsolta neki, legyen végre önző és azzal foglalkozzon, ami neki jó.