Talkshow

Horváth Éva élete legrosszabb döntése volt a mellműtétje - Nyugi! Köztünk marad...

2019.10.24. I 23:10
Nótár Mary mániákusan gyűjti az aprópénzt, Horváth Éva legnagyobb hibájának a mellműtétjét tartja. Abebe Dániel 'Bebe' pedig gyerekkorában targoncával hajtott neki a falnak. Meghökkentő válaszokból a mai adásban sem volt hiány...de, Nyugi! Köztünk marad...
Működhet-e barátság extrákkal hosszú távon? - szegezte az első kérdést Szulák Andrea vendégeinek. 

Horváth Éva saját tapasztalatból állítja azt, hogy rövid távon működhet. Viszont azért nem szabad hosszabbra nyújtani, mert valaki részéről előbb utóbb kialakulnak az érzelmek. Éva hozzátette, miután lezárták a kapcsolatot a barátság sem maradt meg. 

Bebe sem hisz a női-férfi barátságban csak akkor, ha előtte éltek már együtt valamilyen kapcsolatban. 

Egy másik kérdés kapcsán a bocsánatkérésről beszélgettek vendégeink, akik közül senki sem voksolt arra a válaszra, hogy ez gond nélkül megy neki. Bebe és Mary egyetértettek abban, hogy akkor kérnek bocsánatot, ha valóban ők hibáztak. Mary beszámolt arról is, hogy hosszú volt az út idáig, mert korábban mindenért bocsánatot kért, akkor is, ha nem ő volt a hibás. 

Ezzel szemben Horváth Évának nehézére esik. Úgy fogalmazott, a tanulás útján jár, szeretné, akarja, de egyszerűen nem megy neki. 

Bebe és Mary ismét egyetértettek abban, hogy egészségügyi okokból elfogadható, ha valakinek plasztikai beavatkozásra van szüksége. Horváth Éva szerint viszont a természetességnél nincs szebb. Hozzátette, a mellében van implantátum, azonban megbánta. Párja miatta csináltatta meg, de nagyon félt tőle. A műtőasztalról is felállt, annyira nem volt biztos a döntésében. Ma már ki meri jelenteni: 
élete legrosszabb döntése volt. 
Bebéről kiderült az is, hogy a Black II Black előtt utazási irodában dolgozott. Azért nem lett rendőr, mert nem ment át a pszichológiai teszten, méghozzá azért, mert parancs megtagadásra hajlamos.

Gyerekkorából is felidézett egy emléket, amikor is egy targoncával hajtott neki a falnak. 
Nótár Mary azzal lepte meg társait, hogy kiderült róla, mániákusan gyűjti az aprópénzt. Van néhány malacperselye, amelyek már 8-9 kilósak és több tízezer forint összegyűlik benne, amelyet karácsonykor elajándékoz.
Horváth Éva Apa úrnak szólítja a férjét, az ő beceneve pedig Anya úr. Náluk most éppen uraságos korszak van, ezért mindenki ilyen típusú becenevet kap. Az is kiderült róla, hogy „nem egy salátás kislány”, vagyis előszeretettel fogyaszt inkább pacal- vagy éppen kakashere pörköltet.